Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Πρίφτης: «Δεν κάναμε σωστή διαχείριση»


Στο κακό επιθετικό απόγευμα και στις λάθος αποφάσεις στο τέλος απέδωσε ο Δημήτρης Πρίφτης την ήττα του Άρη από τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Πρίφτης: «Δεν κάναμε σωστή διαχείριση»
Ο Άρης υπέπεσε σε πολλά λάθη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και έτσι γνώρισε την ήττα από τον Κόροιβο Αμαλιάδας, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημήτρη Πρίφτη.

«Είχαμε μία δύσκολη εβδομάδα, με τον αγώνα στην Μπάνβιτ και το σημερινό. Είχαμε κακή διαχείριση της κατάστασης στα τελευταία 4,5 λεπτά. Δεν είχαμε συγκέντρωση κι αυτός ήταν ο βασικός λόγος που χάσαμε το ματς. Ήμασταν κακοί στην επίθεση στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου πετύχαμε μόλις 9 πόντους και στο τέλος δεν διαχειριστήκαμε σωστά τον χρόνο. Συγχαρητήρια στον Κόροιβο, εμείς συνεχίζουμε», δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Για τον Σλάβεν Τσούπκοβιτς: «Ήταν καθαρά αγωνιστική απόφαση η μη χρησιμοποίησή του. Δεν τίθεται θέμα αντικατάστασής του».

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μούρτος υπογράμμισε: «Συγχαρητήρια στον Κόροιβο. Εμείς έχουμε ένα κρίσιμο ματς την Τετάρτη κόντρα στην Τραμπζονσπόρ και στρέφουμε την προσοχή μας σ” αυτό. Θα δούμε με τους προπονητές τι δεν πήγε καλά στο τέλος. Ήταν ένας συνδυασμός κακής επικοινωνίας, λαθών και κάποιων τυχερών σουτ του αντιπάλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: