Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Φάμπρεγας: «Μόνοι μας πρέπει να φτιάξουμε την κατάσταση»

Υποχρέωση των παικτών της Τσέλσι είναι η αντιστροφή του κλίματος και των αποτελεσμάτων της ομάδας στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, όπως δήλωσε στον Τύπο της πατρίδας του, ο Σεσκ Φάμπρεγας. «Όλα πηγαίνουν στραβά και η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη» τόνισε.  
«Φέτος είναι δύσκολα. Πέρυσι, ήταν μια καλή χρονιά με τίτλους, αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν τα πήγαμε τόσο καλά... Παρά το γεγονός πως δεν ηττηθήκαμε σε κανονικό παιχνίδι, αποκλειστήκαμε και αυτό μας απογοήτευσε. Όμως πήραμε την Πρέμιερ Λιγκ και το Λιγκ Καπ. Φέτος, τα πράγματα δεν έρχονται όπως θα τα θέλαμε...
Προσπαθούμε, παίζουμε καλύτερα, αλλά δεν μας δικαιώνουν τα αποτελέσματα των αγώνων. Δεν έχουμε και τύχη φέτος... Όταν έχεις τύχη, ακόμα και στραβά να κάνεις το σουτ, η μπάλα θα πάει και θα καρφωθεί στα δίχτυα. Φέτος, τα πάντα γίνονται λάθος όσο κι αν προσπαθούμε να τα κάνουμε σωστά. Πρέπει άμεσα να επιστρέψουμε στις νίκες...» ήταν τα λόγια του Ισπανού μέσου των «μπλε», που τοποθετήθηκε και για τα όσα έχουν γραφτεί και αναγκάστηκε να διαψεύσει για τη σχέση του με τον Ζοσέ Μουρίνιο:
Όσο για τη σχέση του με τον Ζοσέ Μουρίνιο, είχε να πει: «Όταν δεν νικάς τα πάντα είναι άσχημα και πάντα βγαίνουν σενάρια για τις σχέσεις στο εσωτερικό της ομάδας, ενώ όταν κερδίζεις, τα πάντα είναι ρόδινα... Πρέπει να συνεχίσουμε δυνατά και να παραμείνουμε ενωμένοι παίκτες, προπονητής, ομάδα και κόσμος. Μόνο εμείς μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση. Κανείς δεν θα μας βοηθήσει». 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: