Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Έδωσαν στοιχεία για την πυραμίδα δύο πρώην διαιτητές!!


Στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ κατέθεσε ο Η. Μαζαράκος και ακόμη ένας πρώην ρέφερι,δίνοντας στοιχεία για το πώς λειτουργεί η διαιτητική πυραμίδα. Αναμένεται να επέμβει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.

Έδωσαν στοιχεία για την πυραμίδα δύο πρώην διαιτητές
Σημαντική εξέλιξη στο θέμα της διαιτητικής πυραμίδας που λειτουργεί στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο Ηλίας Μαζαράκος και ακόμη ένας πρώην συνάδελφος του (το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει) κατέθεσαν στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ και αναφέρθηκαν στον τρόπο που λειτουργεί η συγκεκριμένη εταιρεία και στο πως, κατά την άποψη τους, συμμετέχουν σε αυτήν δεκάδες ρέφερι, όπως αναφέρεται στη «Live Sport».

Παράλληλα, έχει κληθεί από την Επιτροπή ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας, Θανάσης Τρομπούκης, ο οποίος έχει καταγγείλει πως ένας εκ των Μένιου Κουτσιαύτη και Ηλία Μαζαράκου, οι οποίοι ανήκουν στον σύνδεσμο του, είχε συμμετοχή στην εν λόγω εταιρεία, ενώ στον άλλον προτάθηκε να πάρει μέρος.

Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ έχει πλέον στην κατοχή της τον λογαριασμό τραπέζης, στον οποίο οι διαιτητές κατέθεσαν τα χρήματα τους.

Επιπλέον, εκτιμάται ότι μπορεί να αποτελέσει σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα ώστε να λυθεί η υπόθεση, ένας άνθρωπος που εργάζεται σε πιστωτικό ίδρυμα και έχει στην κατοχή του λίστα με τη διακίνηση χρημάτων.

Ακόμη, πρόκειται να επέμβει επί του θέματος και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την υπόθεση, διότι είναι και αθλητικός εισαγγελέας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: