Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Σερέλης: «Πιο συγκεντρωμένοι και όχι πιο καλοί από το Ρέθυμνο»

Ο πιο συγκεντρωμένος και όχι ο καλύτερος πήρε τη νίκη στο ματς του Λαυρίου με το Ρέθυμνο, σύμφωνα με όσα είπε ο προπονητής των νεοφώτιστων, Χρήστος Σερέλης.

Σερέλης: «Πιο συγκεντρωμένοι και όχι πιο καλοί από το Ρέθυμνο»
Ευχαριστημένος όχι μόνο με τη νίκη του Λαυρίου επί του Ρεθύμνου, αλλά και με την αντίδραση των παικτών του ύστερα από την πολύ βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο Χρήστος Σερέλης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Σερέλης:

«Σήμερα στην ουσία εξαργυρώσαμε το διπλό που κάναμε στην Κηφισιά. Είχα πει στα παιδιά από αυτό το παιχνίδι το διπλό της Κηφισιάς ότι θα έχει αξία εάν καταφέρουμε και κάνουμε μία νίκη είτε με τον Άρη είτε με το Ρέθυμνο, γιατί είναι δύο ομάδες οι οποίες σίγουρα δεν θα κινδυνέψουν, οπότε θεωρώ ότι καταφέραμε να κάνουμε αυτή την πολύ σημαντική νίκη όπως ανέφερε και ο Μιχάλης.

Περισσότερο θα συμφωνήσω με τον κόουτς Σκουρτόπουλο δεν θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά ήμασταν πιο καλοί πιο συγκεντρωμένοι αν θέλετε στο τέλος. Η γνώμη μου είναι ότι μάλλον θα έπρεπε να κερδίσουμε την Καβάλα αν θέλουμε να είμαστε πιο δίκαιοι στην πρώτη αγωνιστική και ίσως σήμερα να είχαμε λιγότερες πιθανότητες να κερδίσουμε σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα. Παρόλα αυτά η αντίδραση της ομάδας μετά τους 70 πόντους την προηγούμενη Κυριακή γιατί 70 πόντοι από όποια ομάδα και αν είναι - φυσικά και δεν συγκρινόμαστε με τον Ολυμπιακό - αλλά 70 πόντοι, είναι τρομερή διαφορά, ήταν πάρα πολύ καλή και για αυτό είμαι ικανοποιημένος.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο νομίζω ήταν μία καλή ατμόσφαιρα για άλλη μία φορά παρόλο που δεν ήταν η ΑΕΚ ή ο Άρης και μας βοήθησε πάρα πολύ
».

Ο Μιχάλης Περράκης, από την άλλη, ανέφερε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αν και είναι νωρίς στο πρωτάθλημα, για εμάς ήταν ένα παιχνίδι τελικός έπρεπε να το κερδίσουμε πάση θυσία, είχαμε δουλέψει πάρα πολύ στην προπόνηση, προερχόμαστε από μία βαριά ήττα. Είχαμε πει προπονητές και παίκτες ότι τώρα είναι η ευκαιρία να παίξουμε αυτό που μπορούμε κόντρα σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα που αξίζει και την βαθμολογική θέση που έχει. Για εμάς το παιχνίδι ήταν τελικός δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης δεν έχουμε τέτοια πολυτέλεια να χάνουμε παιχνίδια στην έδρα μας με ομάδες που ίσως έχουν μεγαλύτερους στόχους από εμάς, σίγουρα δεν έχουμε τους ίδιους στόχους, αλλά ίσως είναι λίγο παραπάνω από εμάς. Παίξαμε πάρα πολύ καλά στο τέλος που έπρεπε.

Στην αρχή δεν ξεκινήσαμε καλά είχαμε ένα μπλακ άουτ και στην άμυνα και στην επίθεση. Στο ημίχρονο μιλήσαμε καταλάβαμε τα λάθη μας δουλέψαμε πάνω σε αυτά καταφέραμε γυρίσαμε το ματς και το φέραμε εκεί που θέλαμε. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά έχουμε πάρα πολύ δύσκολο έργο μπροστά μας και στόχος μας είναι η σωτηρία και τίποτα άλλο. Κάθε παιχνίδι στην έδρα μας είναι τελικός. Εύχομαι στο Ρέθυμνο καλό δρόμο καλό ταξίδι και καλή συνέχεια
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: