Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Νέβιλ: «Ας μη... γυρίσει ο Κριστιάνο στη Γιουνάιτεντ»!

Μια πολύ διαφορετική άποψη απ' όλες τις υπόλοιπες εξέφρασε ο Γκάρι Νέβιλ για τα όσα φημολογούνται και την επιθυμία του κόσμου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ξαναδεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην ομάδα! Ο άλλοτε δεξιός μπακ των «κόκκινων διαβόλων» δεν το θέλει αυτό, γιατί... σκέφτεται κάποιον άλλο για το «Ολντ Τράφορντ».  
Αν και παραδέχθηκε ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν το μεγαλύτερο ταλέντο (όχι ο καλύτερος παίκτης, αλλά το καλύτερο ταλέντο) με το οποίο είχε συνεργαστεί ποτέ στην ποδοσφαιρική του καριέρα, ο Γκάρι Νέβιλ θέλησε να τονίσει ότι:
«Δεν ξέρω ότι θα ήταν καλό για τον Κριστιάνο να επιστρέψει στη Γιουνάιτεντ στο μέλλον... Το συναίσθημα λέει ότι θα ήταν τέλειο, όμως, θυμάστε τι γινόταν στη Νιούκαστλ όταν στρεφόταν σε πρώην ποδοσφαιριστές της για να καθίσουν στον πάγκο;
Δεν μου αρέσει να γυρίζει κανείς στα παλιά. Μετά πήγε να το κάνει και η Λίβερπουλ αυτό που έκανε η Νιούκαστλ, όμως το αντιλήφθηκε και το σταμάτησε. Δίχως ίχνος ασέβειας προς τον Κριστιάνο, θα ήθελα πολύ περισσότερο να δω τον Μπέιλ στην ομάδα. Για τον Κριστιάνο, τίποτα δεν θα είναι ίδιο με τις εποχές της κύριας θητείας του στην ομάδα» είπε ο νυν σχολιαστής του «SkySports» στη «Sunday People». 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: