Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Μπέκαμ: «Απίστευτο να παίζω με τον γιο μου» (vid)


Ένας από τους πιο ευτυχισμένους πατέρες στον κόσμο ήταν σήμερα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ παίζοντας μαζί με τον γιο του στο φιλικό υπέρ της UNICEF και περιέγραψε τα συναισθήματά του με τη λήξη του ματς.

Μπέκαμ: «Απίστευτο να παίζω με τον γιο μου» (vid)

Ο παλαίμαχος άσος έπαιξε την ίδια ομάδα με τον Μπρούκλιν στην αναμέτρηση Επίλεκτων Μεγάλης Βρετανίας και Ιρλανδίας κόντρα στους «Rest of the World» και δεν δίστασε να περιγράψει τα συναισθήματα που ένιωσε.

«Μία από τις τελευταίες μου αναμνήσεις παίζοντας εδώ ήταν που κατακτούσα το πρωτάθλημα και να περπατάω στο γήπεδο με τον Μπρούκλιν, όταν εκείνος ήταν μόλις 18 μηνών. Ήταν μια σημαντική απόφαση να τον φέρω και είμαι περήφανος.

Τώρα είναι 16 ετών, έτσι πιο δύσκολο να τον κουβαλάω στους ώμους μου. Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή. Ευτυχώς ο Άλεξ Φέργκιουσον συμφώνησε και τελικά έγινε. Ήταν κάτι μοναδικό να του πασάρω την μπάλα. Ήταν τρομερό να τον έχω μαζί μου εκεί έξω», ανέφερε αρχικά και αφού τόνισε ότι το ποδόσφαιρο για τον Μπρούκλιν δεν είναι μονόδρομος, καθώς τον ενδιαφέρει και η φωτογραφία, σχολίασε και τις φάσεις μέσα στον αγώνα.

«Τα πήγε καλά για 15 λεπτά. Η πρώτη του σέντρα ήταν εκπληκτική και στη συνέχεια το κόρνερ στο κεφάλι του μπαμπά του… Ποτέ δεν ήμουν καλός με το κεφάλι μου για να είμαι ειλικρινής. Τα πήγε υπέροχα».




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: