Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Σκουρτόπουλος: «Δίκαιη η νίκη του Λαυρίου»

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Λαυρίου επί του Ρεθύμνου ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, καθώς τόνισε πως οι νεοφώτιστοι λειτούργησαν πιο σωστά στα τελευταία λεπτά.

Απόλυτα δίκαιη χαρακτήρισε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος τη νίκη του Λαυρίου επί του Ρεθύμνου. Ο προπονητής των Κρητικών τόνισε πως οι νεοφώτιστοι λειτούργησαν πιο σωστά στο τέλος, ενώ παράλληλα εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός πως η ομάδα του πήρε μία σημαντική διαφορά, ωστόσο δεν κατάφερε για άλλη μία φορά να την διατηρήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Σκουρτόπουλου:

«Να δώσω συγχαρητήρια στον Χρήστο Σερέλη στην ομάδα του Λαυρίου και στον κόσμο. Πέτυχαν μια πολύ ωραία νίκη δίκαια, γιατί για μία ακόμη φορά στα τελευταία λεπτά κέρδισε αυτή που είναι πιο σωστή ομάδα. Για το παιχνίδι τεχνικά δεν θα πούμε πολλά γιατί νομίζω ότι οι σκληρές άμυνες δεν άφησαν πολλά περιθώρια να δούμε καλό μπάσκετ αλλά νομίζω στο τέλος το Λαύριο λειτούργησε σαν ομάδα πιο σωστά, πιο ομαδικά, με καλύτερες πάσες ευστόχησαν στις βολές που έπρεπε και σε κάποια κρίσιμα σουτ, πράγμα που εμείς για μία ακόμα φορά δεν το καταφέραμε και δεν είναι βέβαια τυχαίο αυτό.

Για μία ακόμη φορά πήραμε διαφορές μέσα στο παιχνίδι και δεν μπορούμε να τις στηρίξουμε. Όταν χάνουμε κάποιους παίκτες υπάρχει πολύ μεγάλο κενό στην ομάδα και αυτό είναι ένας τρόπος που θα διορθωθεί μέσα από την δουλειά, γιατί η ομάδα τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχει ξεκινήσει να δουλεύει σωστά. Πιστεύω να τα καταφέρουμε να το κάνουμε γρήγορα για να μην χάσουμε παιχνίδια που θα μας πονέσουν, και εννοώ τα παιχνίδια μέσα στην έδρα μας και σιγά σιγά να ετοιμαστούμε για κάνουμε κάποια εκτός έδρας νίκη. Δεν είμαστε ίδια ομάδα και αυτό έχει επιβαρύνει τους παίκτες και τον κόσμο που περιμένει καλά πράγματα από εμάς, αλλά πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να γίνουμε
».

Από την πλευρά του, ο Ευθύμης Τσακαλέρης ανέφερε: «Δεν έχουμε ξεκινήσει με νίκες, θέλω να πιστεύω πως από την άλλη Κυριακή θα ξεκινήσουμε τις νίκες. Για το παιχνίδι δεν έχω να πω πάρα πολλά πράγματα, συγχαρητήρια στο Λαύριο. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι νωθρά. Αυτά που είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα τα κάναμε στο τρίτο δεκάλεπτο και πήραμε μια διαφορά 7-9 πόντων αλλά πάθαμε ένα μπλακ άουτ και χάσαμε εύκολα την διαφορά. Στα πιο κρίσιμα σημεία το Λαύριο ήταν πιο συγκεντρωμένο και πήρε δίκαια την νίκη. Πιστεύω πως δεν ήμασταν εμείς επιθετικά σε κάποια σημεία σωστοί, δεν γυρίσαμε την μπάλα με έξτρα πάσα ώστε να απελευθερωθεί παίκτης ώστε να κάνουμε μια σωστή επίθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: