Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Ουζουνίδης: «Έχουμε ηρεμία στα αποδυτήρια»

Ούτε ο προπονητής του, Μαρίνος Ουζουνίδης, περίμενε ότι θα κάνει ο Πανιώνιος τόσο δυνατό ξεκίνημα στη σεζόν. «Πρώτος στόχος η παραμονή», σχολίασε ο Έλληνας τεχνικός.

Ουζουνίδης: «Έχουμε ηρεμία στα αποδυτήρια»
Αναμφίβολα, η ευχάριστη έκπληξη της φετινής Super League έως τώρα είναι ο Πανιώνιος, ο οποίος βρίσκεται στην τρίτη θέση, απέχοντας μόλις τρεις βαθμούς από τον δεύτερο, Παναθηναϊκό. Μάλιστα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανέφερε σε δηλώσεις που έκανε ότι «δεν περίμενα να είμαστε τόσο ψηλά». Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε μέσω της «Real News» ότι η ομάδα του είναι ανώτερη από πέρυσι, παρότι έφυγαν παίκτες το καλοκαίρι και στάθηκε στην ηρεμία που υπάρχει στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά:

«Φέτος είμαστε καλύτεροι, παρότι έφυγαν παίκτες. Οι καλές κινήσεις στις μεταγραφές έχουν παίξει σίγουρα τον ρόλο τους, όπως και η υπομονής μας στις επιλογές που έγιναν. Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα να είμαστε τόσο ψηλά, όμως βάσει της απόδοσης μας στο γήπεδο δεν είναι άδικο που βρισκόμαστε εκεί που βρισκόμαστε. Στην πορεία θα δούμε αν μπορούμε να στοχεύσουμε πιο ψηλά. Όμως πρώτος και βασικός μας στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Το κύριο ζητούμενο για μένα είναι κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε, πρώτα στις προπονήσεις και μετά στους αγώνες, αφού σ’ αυτές διαπιστώνεται σε πρώτη φάση η πρόοδος κάθε παίκτη. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε ηρεμία στα αποδυτήρια και λειτουργούμε όλοι ομαδικά, ενωμένοι και με απόλυτη συνέπεια. Συνεχίζουμε όπως ξεκινήσαμε, χαμηλά η μπάλα και ταπεινότητα. Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε και αυτό προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι», είπε αναφερόμενος στην ομάδα του.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη φετινή Super League. «Το πρωτάθλημα φέτος δεν είναι καλύτερο από πέρυσι, αλλά σίγουρα πιο ενδιαφέρον, με πολλές ομάδες να μάχονται τόσο για τις πρώτες θέσεις όσο και για να αποφύγουν το μοιραίο. Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει και πάλι, πολύ δύσκολα θα αμφισβητηθεί και νομίζω πως η ψαλίδα από τον Παναθηναϊκό δεν φαίνεται να κλείνει γρήγορα. Όσο για το μεταξύ τους ματς του Σαββάτου, πολλά θα εξαρτηθούν από το πόσο γρήγορα θα καταφέρει ο νέος προπονητής να μεταδώσει στους ποδοσφαιριστές του αυτά που θέλει. Σε κάθε περίπτωση πάντως μιλάμε για ένα ντέρμπι, ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα», κατέληξε ο 47χρονος προπονητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: