Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Ξεμούδιασε με «πεντάρα» ο ΠΑΟΚ!!


Ελλείψει επίσημων υποχρεώσεων (αλλά και των διεθνών) ο ΠΑΟΚ «ξεμούδιασε» σε προπονητικό φιλικό με την Κ-20 επικρατώντας 5-2 στη Ν. Μεσημβρία.

Ξεμούδιασε με «πεντάρα» ο ΠΑΟΚ
Με 75λεπτο φιλικό απέναντι στην Κ-20 του Βλάνταν Ίβιτς καταπολέμησε την αποχή (λόγω της διακοπής) ο Ιγκόρ Τούντορ στον ΠΑΟΚ. Οι «μεγάλοι» επικράτησαν 5-2 με τον Κροάτη τεχνικό να τεστάρει όσους παίκτες είχε διαθέσιμους, μιας και απουσίαζαν οι διεθνείς, αλλά και οι ποδοσφαιριστές που δεν ήταν έτοιμοι και έτσι ακολούθησαν ξεχωριστό πρόγραμμα (Λέοβατς, Γκολάσα, Μαλεζάς, Βίτορ, Κάτσε).

Ο Μπερμπάτοφ έφτιαξε το πρώτο γκολ για τον Σκόνδρα και πέτυχε το δεύτερο με πέναλτι με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται 2-0. Στο δεύτερο μέρος ο Μυστακίδης πέτυχε το 3-0, με την Κ-20 να μειώνει με τον Δημητριάδη, ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία. Έπειτα από ομαδική προσπάθεια και τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Κοροβέση έγινε το 4-1 και ο Δημητριάδης με απευθείας χτύπημα φάουλ έκανε το 4-2. Το τελικό 5-2 διαμορφώθηκε από τον Ζάιρο (προηγήθηκε δοκάρι σε προσπάθεια του Μυστακίδη).

Για την πρώτη ομάδα αγωνίστηκαν οι: Γλύκος, Τσελεπίδης, Σκόνδρας, Δεληγιαννίδης, Κοροβέσης, Αντόνις, Τσίμιροτ, Σαββίδης, Ζάιρο, Μυστακίδης, Μπερμπάτοφ.

Για την Κ20 αγωνίστηκαν οι: Μούτσα, Χατζηδίμπας, Παντεκίδης, Κάκκο, Κούστα, Παναγιωτίδης, Πούφλης, Ραγκέλοφ, Κλιγγόπουλος, Τσιαμπάζης, Ράτζα.

Και στο β' ημίχρονο οι: Δοδοντσάκης, Μπατάεφ, Δημητριάδης, Κραγιόπουλος, Κυριλλίδης, Μίσκοβιτς, Γιαλαμούδης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: