Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Παπαθεοδώρου: «Είχαμε φρεσκάδα στις αποφάσεις»

Εμφανώς χαρούμενος με τη νίκη της Κηφισιάς επί της Καβάλας ήταν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο των φίλων των νεοφώτιστων για το χειροκρότημα στο τέλος του ματς.

Παπαθεοδώρου: «Είχαμε φρεσκάδα στις αποφάσεις»
Στη συνοχή που έχει η Κηφισιά απέδωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τη νίκη επί της Καβάλας, με τον προπονητή της ομάδας των βορείων προαστίων να ευχαριστεί τον κόσμο στο κλειστό της Καλαμίτσας για το χειροκρότημα στο τέλος του παιχνιδιού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου:

«Θεωρώ ότι πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια της ομάδας, κατά κύριο λόγο γιατί είχαμε δύο αλλαγές μέσα στη βδομάδα που δεν ξέραμε πόσο θα επηρεάσουν την εικόνα της ομάδας. Η ομάδα στήριζε πολλά πάνω στο Μαυροειδή, ήταν πολλά για την ομάδα. Ήρθαν άλλοι δύο παίκτες, ο Σμιθ και ο Γλυνιαδάκης. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι παίζαμε με μία ομάδα που ήθελε το παιχνίδι. Είναι θέμα χρόνου να βελτιωθεί η Καβάλα. Ήταν σημαντικό για μας να περιορίσουμε στην άμυνα τους καλούς παίκτες της Καβάλας, όμως δεν είχαμε συνέπεια στην επίθεση και δεν καταφέραμε να πάρουμε ποτέ μία σοβαρή διαφορά.

Νομίζω ότι στο τέλος με τον τρόπο όπου εξελίχτηκε το παιχνίδι μας ευνόησε, η Καβάλα είναι νέα ομάδα, λίγες μέρες μαζί. Εμείς έχουμε συνοχή και αυτό ήταν πολύ σημαντικό γιατί είχαμε φρεσκάδα στις αποφασίσεις μας, για μας είναι η μεγαλύτερη μέχρι τώρα εκτός έδρας νίκη, τεράστιας σημασίας νίκη. Ο κόσμος της Καβάλας ήταν συγκλονιστικός, άκρως μπασκετικός και αισθανθήκαμε ωραία που μας χειροκρότησαν
».

Από την πλευρά του, ο Ντάστιν Χογκ είπε: «Το σημερινό παιχνίδι ήταν πολύ σκληρό για μας, καμία ομάδα δεν ήταν έτοιμη για αυτό. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλή άμυνα εμποδίζοντας τους επιθετικούς. Πήραμε καλάθια από τον Γλυνιαδάκη και μας βοήθησε σημαντικά και ουσιαστικά μας άνοιξε την πόρτα και οι υπόλοιποι να σκοράρουμε. Στο β’ ημίχρονο κάναμε καλύτερη δουλειά και στην παράταση βάλαμε τις βολές και ουσιαστικά εμποδίσαμε την επίθεση της Καβάλας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: