Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Την... ψάχνει καιρό ο Τσιάρτας!!

Κουβεντούλα από τα ...παλιά είχε ο Βασίλης Τσιάρτας με τον Νίκο Στράτο, με τις πληροφορίες του σκύλου να λένε ότι ο El mago, ενδιαφέρεται έντονα για τα διοικητικά της ΑΕΚ μετά την αποχώρηση του Ντέμη.

Την... ψάχνει καιρό ο Τσιάρτας!
Η πρόταση από Έλληνα επενδυτή που ενδιαφέρεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΑΕΚ που θα καταθέσει το Σάββατο ο Νίκος Στράτος, είναι μία από τις σοβαρές ειδήσεις που έβγαλε η σημερινή Γενική Συνέλευση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ. Σύμφωνα μάλιστα με όσα διαρρέονται, ενήμεροι της κίνησης αυτής είναι και ορισμένοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, με τις πηγές να αναφέρουν τα ονόματα των Θωμά Μαύρου, Στέλιου Μανωλά, Μιχάλη Κασάπη, Ηλία Ατματσίδη, Βασίλη Τσιάρτα, Τάκη Καραγκιοζόπουλου και Μίμη Παπαϊωάννου.
Ποιος είναι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας; Ο Νίκος Στράτος κινήθηκε στα χνάρια του Γιάννη Βλάχου, ο οποίος στην κρίσιμη Γενική Συνέλευση της 2ης Δεκεμβρίου δεν αποκάλυψε το όνομα του επενδυτή που εκπροσωπεί.
Οι κεραίες του σκύλου έπιασαν ότι στο εσωτερικό αυτής της... κλειστής ομάδας των παλαιμάχων που γνωρίζουν την κίνηση του Νίκου Στράτου, τηρείται σιγή ιχθύος (το ίδιο κάνουν από τον Μάρτη που είχαν πρωτοσυναντηθεί στην καφετέρια του Θωμά Μαύρου στον Άλιμο). Δεν διαρρέει καμία πληροφορία προς τα έξω. Ούτε στους... κολλητούς τους πρώην συμπαίκτες στην ΑΕΚ δεν έχουν πει κουβέντα γι' αυτή τη νέα προοπτική.
Το λαβράκι όμως που έπιασε ο sportdog, είναι ότι ο Βασίλης Τσιάρτας την... ψάχνει καιρό, όσον αφορά τα διοικητικά της Ένωσης. Αν θυμάστε, το κορυφαίο πάλαι ποτέ δεκάρι της ομάδας του Δικέφαλου, είχε ασκήσει έντονη κριτική στη διοίκηση Νικολαΐδη και συνέχισε να επισημαίνει την κακοδιαχείριση στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο και μετά την αποχώρηση του Ντέμη το 2008. Στο μεσοδιάστημα έφτασε κοντά στο να αναλάβει πόστο στην ΑΕΚ, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ωστόσο, δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε συμβουλευτικό ρόλο, όσον αφορά τα μεταγραφικά (είχε κάνει επαφές για να αποκτηθεί ο Ρεκόμπα το 2009 αλλά η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ), αλλά και το χτίσιμο της ομάδας.
Φαίνεται, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί με επίσημο τρόπο, ότι ο Τσιάρτας βρήκε μια δίοδο για να μπει στην ΠΑΕ, μαζί με άλλα πρόσωπα τα οποία εμπιστεύεται. Ειδικά με Μανωλά, Ατματσίδη και Κασάπη, υπήρξαν συμπαίκτες. Να σημειωθεί ότι δεν είναι λίγα τα μάτια που έχουν δει τον Τσιάρτα με τον Στράτο να συνομιλούν... πριβέ στα επίσημα του ΟΑΚΑ, παρακολουθώντας εντός έδρας αγώνα της ΑΕΚ...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: