Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Έξι αγώνες σε 18 μέρες!!

Με τον ορισμό από την ΕΠΟ του αγώνα κυπέλλου με τον Ατρόμητο συμπληρώθηκε και το παζλ των αγώνων του Άρη για τις πρώτες 18 μέρες του Ιανουαρίου.

Έξι αγώνες σε 18 μέρες!
Το παιχνίδι ορίστηκε για τις 12 του Γενάρη και φυσικά ο καθένας μπορεί να διακρίνει τις μεγάλες δυσκολίες του προγράμματος με 6 παιχνίδια σε 18 μέρες και μάλιστα τα 5 εκτός έδρας!
Ο Άρης παίζει στην Κέρκυρα στις 4 Ιανουαρίου, φιλοξενεί τον ΠΑΣ στις 8, πάει στο Περιστέρι για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ατρόμητο στις 12 του μήνα , ξαναπάει στις 15 για το πρωτάθλημα (αν και το πιθανότερο είναι να μείνει για δύο μέρες στην Αθήνα), ταξιδεύει εκ νέου στην Λιβαδειά στις 18 και έχει τέταρτο εκτός έδρας ματς μέσα σε 11 μέρες με την Δόξα Δράμας στις 22 Ιανουαρίου.
Βέβαια ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ότι το τελευταίο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο στην ουσία θα είναι… εντός έδρας. Η δυσκολία όμως παραμένει και ο Άρης είναι υποχρεωμένος να ανταπεξέλθει καθώς σε αυτά τα παιχνίδια παίζει σχεδόν όλη την χρονιά. Βέβαια για το πρωτάθλημα η αρχή πρέπει να γίνει στο... τέλος του 2011 με νίκη επί της Δόξας Δράμας αύριο στο Κλ. Βικελίδης.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: