Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Υπογράφει ο Αντσελότι

Οι τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία του Κάρλο Αντσελότι με την διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν. Οπως αναφέρει ο γαλλικός Τύπος, ο Ιταλός τεχνικός θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 2,5 χρόνια και θα γίνει ο πιό ακριβοπληρωμένος προπονητής στην Γαλλία, καθώς οι ετήσιες απολαβές του θα είναι περίπου 6,5 εκατομμύρια ευρώ.
Ο Αντσελότι θα αναχωρήσει την ερχόμενη Κυριακή με την αποστολή της Παρί για το Κατάρ και το Ντουμπάι, όπου μέχρι τις 5 Ιανουαρίου θα γίνει «μίνι» προετοιμασία των πρωτευουσιάνων, ενόψει του υπόλοιπου της περιόδου, που ανοίγει με την αναμέτρηση της 8ης Ιανουαρίου κόντρα στους ερασιτέχνες της Λοκμινέ για το κύπελλο Γαλλίας.
Ο έμπειρος τεχνικός στην πολυετή θητεία του έχει κατακτήσει δύο φορές το τσάμπιονς λιγκ (2003 και 2007 με την Μίλαν), μία φορά το παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων (2007 με την Μίλαν), δύο ευρωπαϊκά σούπερκαπ (2003 και 2007 με την Μίλαν), μία φορά το καμπιονάτο (2004 με την Μίλαν) και μία φορά την Πρέμιερ Λιγκ (2010 με την Τσέλσι).

Δεν υπάρχουν σχόλια: