Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Το... δούλεμα συνεχίζεται!!

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ενημερώθηκαν για όσα είπε ο Σταύρος Αδαμίδης, δεν πείστηκαν καθόλου και περιμένουν να δουν... μαρούλι σκεπτόμενοι τι θα κάνουν άμεσα αν δεν λάβουν το μεγαλύτερο μέρος των οφειλομένων τους...

Το... δούλεμα συνεχίζεται!
Μπορεί ο Σταύρος Αδαμίδης στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΑΕΚ (αλλά και με δηλώσεις του στο φινάλε αυτής) να έκανε λόγο για ενδιαφέρον από τέσσερις... πλευρές για να επενδύσουν στην «κιτρινόμαυρη» εταιρεία, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στα αποδυτήρια δεν έδειξαν να... συγκινούνται και κυρίως να πείθονται!
Στο ποδοσφαιρικό τμήμα (όπως και οι υπάλληλοι αλλά και οι φίλοι της Ενωσης) ήλπιζαν να ακούσουν από τον πρόεδρο της ομάδας το όνομα του υποψήφιου επενδυτή που φέρεται να εκπροσωπεί ο νομικός Ιωάννης Βλάχος. Αντ' αυτού πληροφορήθηκαν πως ο 37χρονος νομικός θα ταξιδέψει στο Ντουμπάι για να έχει απ' ευθείας επαφές με υποψήφιους επενδυτές (όπως ο ίδιος τουλάχιστον δήλωσε) και δεν άκουσαν λέξη για το... σίριαλ του ανθρώπου (ή της εταιρείας) που εκπροσωπεί ο κ. Βλάχος.
Τα σχόλια (μεταξύ αστείου και σοβαρού) που ακούστηκαν στα αποδυτήρια των Σπάτων για το σκοπό του συγκεκριμένου ταξιδιού στο Ντουμπάι από τον Σταύρο Αδαμίδη δεν υπάρχει λόγος να καταγραφούν αλλά δεν είναι και τα κολακευτικότερα. Εκείνο που έχει σημασία είναι πως στην πλειονότητά τους οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έλεγαν πως: το... δούλεμα συνεχίζεται!
Ποιος μπορεί όμως να τους δώσει άδικο; Οι «κιτρινόμαυροι» παίκτες ακούνε μόνο λόγια και λαμβάνουν μόνο υποσχέσεις και βλέπουν μία υπόθεση (αυτή που εκπροσωπεί ο κ. Βλάχος) που υποτίθεται πως θα έπρεπε τώρα να είναι στην τελική της ευθεία για να υπάρξει deal (αν όχι να θάβεται) να υποβαθμίζεται από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΠΑΕ ο οποίος γνωστοποίησε το ταξίδι του για να μιλήσει με άλλους υποψήφιους επενδυτές.
Εννοείται πως όλοι στα Σπάτα (μα όλοι) εύχονται να υπάρχει βάση στα νέα σενάρια ενδιαφέροντος που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας όμως όπως και να 'χει δεν μπορούν να πειστούν από τα λόγια και τις κινήσεις των ανθρώπων που διοικούν την ΑΕΚ αφού όπως οι ίδιοι φέρονται να λένε στις κατ' ιδίαν συζητήσεις τους αν είχαν γίνει πράξη τα μισά από όσα έχουν ακούσει η Ενωση θα είχε τώρα εκτοξευθεί σε όλα τα επίπεδα...

Το ζήτημα που τίθεται πλέον είναι πόσο καιρό θα είναι αποφασισμένοι να κάνουν υπομονή οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Μάλιστα αρκετοί ήταν αρκετά ενοχλημένοι με τη δήλωση του προέδρου της ομάδας που τους αφορούσε (σ.σ.: «τα προβλήματα δεν αφορούν μόνο την ΑΕΚ») μια και αφενός δεν μπορεί να τους απασχολεί τι συμβαίνει σε άλλες ομάδες και αφετέρου θεωρούν πως οι ίδιοι έχουν κάνει υπομονή περισσότερο από κάθε άλλον συνάδελφό τους.
Σύντομα οι «κιτρινόμαυροι» θα συναποφασίσουν για το πώς θα κινηθούν στο μέλλον και φυσικά θα περιμένουν να δουν τι θα γίνει τον Ιανουάριο μια και ελπίζουν σύντομα (μα πολύ σύντομα, στις πρώτες μέρες του 2012) να έχει μπει στον τραπεζικό τους λογαριασμό το μεγαλύτερο μέρος των οφειλωμένων τους.

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: