Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Νέρι από του… χρόνου!!


castillo

Η απουσία του ονόματος του Νέρι Καστίγιο από την αποστολή του αγώνα κόντρα στη Δόξα Δράμας ήταν αναμενόμενη. Και αυτό γιατί μπορεί διοίκηση και ποδοσφαιριστής να επιχειρούν τα τελευταία 24ωρα να ρίξουν «γέφυρες» και να βρουν μια συναινετική λύση για τη συνέχιση (ή τον τερματισμό.) της συνεργασίας τους, όμως ο Μίχαλ Πρόμπιερτς δεν έχει αλλάξει την απόφαση του να βάλει στο «ψυγείο» τον Νέρι, έπειτα από το κρούσμα απειθαρχίας του στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.
Άλλωστε με δηλώσεις του ο Πολωνός τεχνικός παρέπεμψε το θέμα Καστίγιο στη διοίκηση, ζητώντας της να πάρει εκείνη την απόφαση, γνωρίζοντας προφανώς την άποψη και την εισήγηση του. Μένει λοιπόν να διαπιστωθεί πως θα χειριστούν από εδώ και πέρα την υπόθεση οι ιθύνοντες του Άρη, οι οποίοι πιθανότατα θα έχουν σύντομα συνάντηση με τον Μεξικανό, ως συνέχεια των επαφών που είχαν πριν τα Χριστούγεννα.
Ο Καστίγιο εμφανίζεται διαλλακτικός και φαίνεται να περιμένει ότι ο νέος χρόνος θα τον βρει να προπονείται και πάλι με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, εκτός και αν προκύψει κάτι προς την κατεύθυνση της λύσης του συμβολαίου του, κάτι που τη δεδομένη στιγμή φαντάζει δύσκολο, λόγω οικονομικών συνθηκών, αφού θα πρέπει να αποζημιωθεί για να αποχωρήσει. Και μόνο το γεγονός πάντως ότι επιχειρεί τόσο αυτός, όσο και το στενό του περιβάλλον να ρίξουν τους τόνους είναι δείγμα θετικό, που φανερώνει ότι αντιλήφθηκε τις απαιτήσεις που υπάρχουν από εκείνον μέσα στην ομάδα. Φυσικά, όπως έχει γραφεί εδώ και μέρες, δραστική λύση για ένα «βελούδινο διαζύγιο» θα μπορούσε να προσφέρει μια πρόταση συνεργασίας από άλλη ομάδα στον 27χρονο μεσοεπιθετικό, ζήτημα το οποίο παραμένει ανοικτό.
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: