Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

«Παίξαμε στοχευμένα, είχαμε διάρκεια»


markopoulos

Ο Σούλης Μαρκόπουλος απαντώντας στον Βαγγέλη Αλεξανδρή για τη συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ, τόνισε πως αυτοί που πέταξαν αντικείμενα δεν αντιπροσωπεύουν την φίλαθλη μάζα του «Δικεφάλου», ενώ για τα αγωνιστικά υπογράμμισε πως η ομάδα του έπαιξε για πρώτη φορά φέτος τόσο καλό μπάσκετ για τόσο μεγάλη διάρκεια.
«Συγχαρητήρια στον κόσμο, που μας βοήθησε πάρα πολύ, θα θέλαμε να τον έχουμε έτσι σε όλα τα παιχνίδια. Αν δύο τρία άτομα βγήκαν από τα όρια και πέταξαν κάποια αντικείμενα, δεν αντιπροσωπεύουν την φίλαθλη μάζα του ΠΑΟΚ, που ήρθε στο γήπεδο να δει το παιχνίδι και να βοηθήσει την ομάδα» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση και συνέχισε μιλώντας για το αγωνιστικό κομμάτι:
«Συγχαρητήρια στους παίκτες, ερχόμασταν από αρνητικά αποτελέσματα, ήμασταν στρεσαρισμένοι, σε μας υπήρχε αυτό το «πρέπει να κερδίσουμε», μέσα στο γήπεδο κάναμε ακριβώς ότι είπαμε και πετύχαμε το στόχο μας. Με εξαίρεση ένα 3λεπτο στις αρχές της 2ης περιόδου, ο ΠΑΟΚ έπαιξε πάρα πολύ καλό και στοχευμένο μπάσκετ, για πρώτη φορά σε τόσο μεγάλο διάστημα και σ΄ αυτό μας βοήθησε κι ο κόσμος.Προσπαθούμε να βάλουμε όλους τους παίκτες στο κλίμα της ομάδας, δεν είναι τόσο εύκολο, είναι διαφορετικοί παίκτες και χαρακτήρες, και η χημεία δεν είναι πάντα όπως τη θέλουμε. Σήμερα ήταν καλύτερα σε σχέση με άλλα παιχνίδια».
Ενώ για το αντιαθλητικό φάουλ που δόθηκε στο τέλος είπε: «Για το αντιαθλητικό φάουλ στο τέλος, αυτό λέει ο κανονισμός. Η μπάλα δεν είχε φύγει ακόμη από τα χέρια του παίκτη μας που έκανε την επαναφορά. Τι να κάνουμε, αυτό λέει ο κανονισμός. Και λίγο νωρίτερα έγινε αντιαθλητικό φάουλ σε δικό μας παίκτη, που δεν δόθηκε».
Τέλος για τον Άρη είπε: «Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Άρη, κάνει πολύ καλή πορεία, έχει καλούς παίκτες, έχει βρει χημεία, θέλαμε να βγάλουμε κάποιους παίκτες του από το παιχνίδι, με κάποιους το καταφέραμε, με κάποιους άλλους όχι. Του εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη».
Ντικούδης: «Εύχομαι να είναι μια νέα αρχή»
Ο Δήμος Ντικούδης μίλησε για τη σημασία της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Άρη, λέγοντας: «Εύχομαι να είναι μια νέα αρχή για την ομάδα αυτή η νίκη. Γιατί το τελευταίο διάστημα δεν παίζαμε καλό μπάσκετ. Είχαμε τον κόσμο σήμερα που ήταν μεγάλη βοήθεια. Ο Αρης είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα, αλλά το θέλαμε πιο πολύ κι αυτό φάνηκε σε κάποια σημεία».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: