Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Δεν το "κουνάει" ο Πετρόπουλος!!

Ζήτησε να μείνει ελεύθερος τον Γενάρη, αλλά αυτό δύσκολα θα συμβεί οπότε ο Πετρόπουλος αν δεν υπάρξει κάποια πρόταση που να ικανοποιεί και τον Παναθηναϊκό δύσκολα θα αφήσει την Παιανία.

Δεν το "κουνάει" ο Πετρόπουλος
Το αίτημα της πλευράς του Αντώνη Πετρόπουλου να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο θα τεθεί επί τάπητος (και) στο αυριανό ΔΣ, με τον Δημήτρη Γόντικα να ζητάει την άποψη των υπόλοιπων μελών του συμβουλίου.
Πολύ δύσκολα πάντως θα γίνει αποδεκτό, αφού, μολονότι είναι ξεκάθαρο πως δεν υπολογίζεται από τον Φερέιρα, οι «πράσινοι» δεν θα ήθελαν να τον χάσουν χωρίς να βάλουν στα ταμεία τους έστω ένα μικρό ποσό.
Την επομένη του ΔΣ (Παρασκευή) πιθανότατα θα υπάρξει συνάντηση του Γόντικα με τον εκπρόσωπο του παίκτη, προκειμένου να συζητήσουν ξανά το θέμα, αν και έτσι όπως είναι τώρα τα δεδομένα είναι μάλλον απίθανο να λυθεί κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του «Πετρογκόλ».
Τουλάχιστον όχι μέχρι το καλοκαίρι. Εκτός εάν προκύψει κάποια πρόταση από το εξωτερικό ή μπουν σχετικές ρήτρες ότι δεν θα υπογράψει σε άλλη ομάδα του τέως ΠΟΚ...
Πηγή: Sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: