Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

«Αναρωτιέμαι πόσο θα ανεχόμαστε αυτούς τους ηλίθιους»


alexandris dil

Ιδιαίτερα καυστικός όσον αφορά τη διαιτησία, αλλά κυρίως με τους οπαδούς που βρέθηκαν στις εξέδρες του PAOK Sports Arena ήταν ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός του Άρη τόνισε πως το παιχνίδι κρίθηκε σε αποφάσεις των διαιτητών και στις αντιδράσεις των παικτών του σε κάποια σημεία του αγώνα και παράλληλα στηλίτευσε τη συμπεριφορά μερίδας οπαδών
«Συγχαρητήρια για τη νίκη στο φίλο μου τον Σούλη, αλλά υπήρχαν παραφωνίες στο σημερινό ματς, που ήταν ένα ματς από παλιά. Έχουμε σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία.Δεν μας σεβάστηκαν, τόσο στην τεχνική ποινή που δόθηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ακόμη στο ότι δεχθήκαμε μπουλόνια και κροτίδες, όσο και στο ότι στο τέλος δόθηκε αντιαθλητικό φάουλ στη φάση του Τζέιμς. Εμείς δεν αντιδράσαμε σωτστά σε καποια σημεία του παιχνιδιού, ο ΠΑΟΚ έβρισκε τις λύσεις», υπογράμμισε για το ματς και συνέχισε αναφερόμενος στη συμπεριφορά των οπαδών:
«Αναρωτιέμαι πόσο θα ανεχόμαστε αυτούς τους ηλίθιους που μας έφτυναν και μας πετούσαν πράγματα. Χρειάζεται να πέφτουν χειροβομβίδες και μπουκάλια; Τι άλλο πρέπει να γίνει; Από το ζέσταμα μας πετούσαν νερά. Το κοστούμι του συνεργάτη μου είναι μέσα στη ροχάλα. Χρειάζεται αυτή η ατμόσφαιρα; Γιατί βρίζουν τις μάνες μας και εμένα; Δηλαδή δεν αγωνιζόμαστε εμείς για τον επιούσιό μας; Εγώ δέκα ημέρες διδάσκω τους παίκτες μου να μην προκαλέσουν το κοινό. Από την πρώτη στγμή αυτό στηλιτεύω σε όποια ομάδα και αν είμαι. Δεν δέχομαι ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει ανάλογη φιλοξενία στο δεύτερο ματς».
Τζέιμς: «Δεν μπορούμε να ρίξουμε την ευθύνη μόνο στους διαιτητές»
Ο μεγάλος πρωταγωνιστής των «κίτρινων» στο σημερινό παιχνίδι, Ντομινίκ Τζέιμς, μπορεί να στάθηκε στη διαιτησία, αλλά τόνισε πως τα λάθη των παικτών έκριναν το ροζ φύλλο αγώνα.
«Ο αντίπαλος έκανε πολύ καλό παιχνίδι, αλλά στο τέλος μας στοίχισαν τα δικά μας λάθη. Είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό από τα σφυρίγματα των διαιτητών, οι οποίοι κατά τα άλλα έπαιξαν πολύ καλό παιχνίδι. Δεν μπορούμε να ρίξουμε την ευθύνη για την ήττα μόνο στους διαιτητές».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: