Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Αρέσουν και τους θέλουν!!

Οι εμφανίσεις του Τζιμπούρ και του Μιραλάς στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν πέρασαν απαρατήρητες από την Ευρώπη, με αποτέλεσμα να υπάρχουν... μνηστήρες και για τους δύο.

Αρέσουν και τους θέλουν
Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό πως κύκλοι μάνατζερ αναφέρουν ότι ο Ιανουάριος θα είναι πολύ δύσκολος για τον Ολυμπιακό από την πίεση που θα φέρουν στο μεγάλο λιμάνι οι προτάσεις που υποστηρίζουν πως είναι πολύ πιθανό να φτάσουν είτε για τον Μιραλάς είτε για τον Τζιμπούρ (είτε και για τους δύο). Και οι δύο «ερυθρόλευκοι» βέβαια έχουν ανεβάσει κατά πολύ το τελευταίο διάστημα τις μετοχές τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, όμως την παρούσα φάση δεν δείχνουν κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μεταγραφή.
Αυτό είναι απόλυτο από την πλευρά του Ολυμπιακού, που έχει «δεμένους» τους δύο παίκτες με συμβόλαιο και ούτε καν πρόκειται να συζητήσει το ενδεχόμενο πώλησής τους σε ομάδα του εξωτερικού.
«Ακόμη και αν έρθει πρόταση, που δεν έχουμε εμείς κάποια σχετική ενημέρωση, η απάντηση δεν αλλάζει. Δεν πωλούνται», υποστήριζε χθες χαρακτηριστικά άνθρωπος του Ολυμπιακού.
Περιζήτητοι Σουμπίνιο και Κατάι
Οι Σουμπίνιο και Κατάι επιστρέφουν στου Ρέντη μετά την 6μηνη παρουσία τους στον ΟΦΗ, όμως είναι δεδομένο πως σύντομα θα ξαναφύγουν δανεικοί. Και για τους δύο υπάρχουν πολλές προτάσεις για δανεισμό, με τον Βραζιλιάνο να είναι περιζήτητος από ομάδες της Super League και τον Σέρβο να έχει τραβήξει το ενδιαφέρον συλλόγων της πατρίδας του. Ο Κατάι μπορεί να απέτυχε να παίξει ακόμη και στον ΟΦΗ, όμως στη Σερβία δεν έχει χάσει τη φήμη του, για αυτό και υπάρχουν στον Ολυμπιακό ήδη προτάσεις για το δανεισμό του.
Πάει δανεικός και ο Χαβίτο
Παρότι δεν είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα πάρει παίκτη για τη δεξιά του πλευρά, ο Χαβίτο θα δοθεί δανεικός μέσα στον Ιανουάριο. Αρχικά το μέλλον του Ισπανού εξαρτάται από τη μεταγραφή, όμως τελικά αποφασίστηκε να πάει να παίξει αλλού μέχρι το τέλος της σεζόν (πιθανότατα Κέρκυρα) για να έχει χρόνο συμμετοχής και να γυρίσει πιο δυνατός το καλοκαίρι.
Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: