Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ξανθιώτης ο Πλατέλλας!!


ÊÁËËÉÈÅÁ - ÊÁËÁÌÁÔÁ

Στην πρώτη της μεταγραφή για την περίοδο του Ιανουαρίου προχώρησε η SKODA Ξάνθη και απομένει μόνο το τυπικό κομμάτι για να ανακοινωθεί και επίσημα από την ΠΑΕ. Ο λόγος για τον νεαρό μεσοεπιθετικό Βαγγέλη Πλατέλλα, που αγωνίζεται στη Football League με την ομάδα της Καλλιθέας, από όπου και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στο στόχαστρο των «ακριτών» και κυρίως του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος ενδιαφέρθηκε θερμά για την απόκτησή του.
Άλλωστε, ο Πλατέλλας έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Football League μετρώντας 27 συμμετοχές και 2 γκολ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Έτσι, οι «ακρίτες» δεν έχασαν την ευκαιρία και με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του με την Καλλιθέα λήγει σε μερικές μέρες, τον προσέγγισαν κι αφού συμφώνησαν και για το οικονομικό κομμάτι προχώρησαν σε προφορική συμφωνία.
Όπως προαναφέρθηκε, απομένει μόνο η υπογραφή και η ανακοίνωση της ΠΑΕ, ώστε ο Πλατέλλας να γίνει και επίσημα μέλος του θρακιώτικου συλλόγου. Βέβαια, ο νεαρός μεσοεπιθετικός, που αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Ξάνθης για την περίοδο του Ιανουαρίου, συμμετείχε στην χθεσινή προπόνηση.
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: