Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

«Είναι ΑΕΚτζής και δυνατός επιχειρηματίας!»

Ο Γιώργος Κασσαβέτης που συμμετέχει ενεργά στην κίνηση του Ελληνα επιχειρηματία και των παλιών παραγόντων για να μπουν στην ΑΕΚ, αποκαλύπτει κάποια στοιχεία της ταυτότητας του υποψήφιου επενδυτή.

«Είναι ΑΕΚτζής και δυνατός επιχειρηματίας!»
Ο Σταύρος Αδαμίδης αποκάλυψε σήμερα ότι ο Νίκος Στράτος του μετέφερε το ενδιαφέρον Ελληνα επενδυτή για την ΑΕΚ. Μάλιστα, αναμένεται μετά την επιστροφή του προέδρου της ΠΑΕ από το Ντουμπάι, να γίνει και συνάντηση μαζί του για να μπουν στην… ουσία των συζητήσεων. Ο Γιώργος Κασσαβέτης, γνωστός ΑΕΚτζής, συμμετέχει στην κίνηση του Ελληνα επιχειρηματία και πλαισιώνει παλιούς παράγοντες της ΑΕΚ (Στράτος κ.α.) και παλαιμάχους (Μανωλάς, Μαύρος, Τσιάρτας κ.α.), μίλησε αποκλειστικά στο aek365.gr για την κίνηση για την ΑΕΚ και αποκάλυψε όλα όσα θέλει να μάθει ο κάθε οπαδός της ομάδας.
«Είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να δούμε την ΑΕΚ ξανά εκεί που της αρμόζει. Ωστόσο, πρέπει να δούμε την κατάσταση με σοβαρότητα και να μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο της ΑΕΚ. Ο άνθρωπος που θέλει να πάρει την ΑΕΚ είναι ΑΕΚτζης και δυνατός επιχειρηματίας. Αυτό το λέω με σιγουριά. Ονομα δεν θέλει να γίνει γνωστό ακόμα. Είναι μια κίνηση που θα δώσει λύση στην ΑΕΚ. Θέλει να βάλει αμέσως 10 εκατομμύρια ευρώ και να πάρει την ΠΑΕ. Να εξοφληθούν παίκτες και υπάλληλοι αμέσως. Να γίνει ξανά η ΑΕΚ, ΑΕΚ… Και δεν θα είναι μόνο αυτά τα χρήματα. Αυτά θα μπουν τώρα. Δεν θέλει να πετάξει έτσι τόσα λεφτά. Κάνει επένδυση και θέλει την ΑΕΚ δυνατή. Και θα το αποδείξει. Οι μέρες για την ΑΕΚ είναι δύσκολες και κρίσιμες και πρέπει να είμαστε σοβαροί όλοι όσοι αγαπάμε την ομάδα» είπε ο κ.Κασσαβέτης.
Ο μεγαλοεπιχειρηματίας – τουρισμού και οικονομολόγος, ήταν αντιπρόεδρος στην πρωταθληματική ΑΕΚ επί των ημερών του Κώστα Γενεράκη στην ομάδα και πολλές άλλες φορές είχε διατελέσει στέλεχος διοικήσεων στην Ενωση. Μάλιστα, αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο στην ΑΕΚ αν βρεθεί η χρυσή τομή και η ομάδα αυτή αναλάβει την ΠΑΕ. «Ολοι θα βοηθήσουμε την ΑΕΚ. Ανιδιοτελώς. Όπως κάναμε τόσα χρόνια. μεγάλο ρόλο σε αυτήν την προσπάθεια παίζουν οι παλαίμαχοι. Ισχύει ότι έχουμε έρθει σε επαφή με τον Μανωλά, τον Μαύρο, τον Ατματσίδη, τον Κασάπη και τον Τσιάρτα. Αυτοί ξέρουν καλύτερα τον χώρο από εμάς και αυτοί αγαπούν την ΑΕΚ αφού την τίμησαν όσο κανείς άλλος».
Ο κ.Κασσαβέτης μίλησε για την επικείμενη συνάντηση του Αδαμίδη με τον Ελληνα επιχειρηματία τονίζοντας χαρακτηριστικά «Ο επιχειρηματίας που θέλει να πάρει την ΑΕΚ είναι αυτές τις ημέρες στο εξωτερικό. Λείπει και ο κ.Αδαμίδης. Όταν επιστρέψουν θα συναντηθούν και θα μιλήσουν από κοντά. Νομίζω εντός του Σαββατοκύριακου θα έχουμε εικόνα. Σημασία έχει ότι υπάρχει λύση για την ΑΕΚ και είναι πολύ καλή. Δεν είμαστε στο σημείο μηδέν. Υπάρχει ενδιαφέρον από έναν δυνατό επιχειρηματία που αγαπά την ομάδα, πάει στο γήπεδο και παρακολουθεί γενικότερα τον σύλλογο. Ο νοών νοείτω… Επαναλαμβάνω ότι χρειάζεται σοβαρότητα αυτή την στιγμή και να δούμε όλοι το καλό της ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της διοίκησης δεν πρέπει να είναι πρωταγωνιστές. Πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες. Και αυτούς πρέπει να βοηθήσουμε».
ΠΗΓΗ: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: