Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Συνάντηση με Ξενίδη!!


xenidis

Οι εξελίξεις τρέχουν. Το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη συνεδρίασε – ως είθισται αρχές της εβδομάδας – χθες το βράδυ στα γραφεία του Ερασιτέχνη. Η καθιερωμένη σύσκεψη δεν έγινε Δευτέρα, αλλά έγινε χθες, λόγω των γιορτών. Αρκετά ζητήματα τέθηκαν επί τάπητος. Άλλωστε, η κατάσταση δεν είναι καθόλου εύκολη. Η αγωνία πάντως παρατείνεται.
Δεν υπάρχει άλλη επιλογή, ώστε να βρεθεί μια λύση για τους «κυανόλευκους «και να αποχωρήσουν από τη Δ΄ εθνική». Βέβαια, αυτό που επισημαίνεται ακόμη και τώρα, από επίσημα χείλη, από ανθρώπους του ΓΣ για μία ακόμη φορά είναι πώς «καθημερινά τα δεδομένα αλλάζουν». Είναι κάτι βεβαίως που έχει ειπωθεί. Είναι κάτι που ίσως να έχει κουράσει. Ωστόσο, στον ΓΣ μάλλον προσέχουν τις κινήσεις τους και δεν θέλουν να βγαίνουν πράγματα προς τα έξω, που μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα. «Υπάρχει κινητικότητα». Αυτή ήταν η χθεσινή απάντηση, που δόθηκε στο ερώτημα για τον ΑΦΜ από τους ανθρώπους της ομάδας.
Τα άλλα δυο ζητήματα, που επίσης απασχολούν τους ανθρώπους της ομάδας, είναι ασφαλώς η διαμάχη με την Πολιτεία για τον καταλογισμό του χρέους και παράλληλα η δημιουργία της εταιρίας διαχείρισης. Βέβαια, πάνω απ’ όλα πρέπει να δουν τι θα γίνει με την ποδοσφαιρική ομάδα, τη Δ’ εθνική και φυσικά τον ΑΦΜ.
Έτσι, κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας αναμένεται αν γίνει συνάντηση με τον Γιώργο Ξενίδη. Αυτό είναι που προκύπτει, έτσι ώστε να αποφασιστεί τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Στον ΓΣ, όπως επισημαίνεται τουλάχιστον, Θέλουν να δουν τι θα κάνει με την ομάδα. Ίσως αυτή η συνάντηση να φέρει εξελίξεις. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Φυσικά, υπάρχει και το ενδεχόμενο οι εξελίξεις να προλάβουν την προοπτική αυτή, αλλά όπως και να έχει η σημερινή συνάντηση των ανθρώπων του ΓΣ με τον Γιώργο ξενίδη αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: