Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

«Πρέπει να αποφασίσουμε χωρίς πίεση για τον Ηρακλή»


Iraklis

Ο πρόεδρος του ΓΣ Ηρακλής, Γιάννης Μαυροκορίδης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο για το μέλλον και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Αναλυτικά, είπε:

«Αυτή τη στιγμή έχουμε πολλά προβλήματα στον Γυμναστικό Σύλλογο, τα θέματα είναι πολλά και προσπαθούμε να τα λύσουμε. Πρώτο και πιο σημαντικό είναι του ποδοσφαίρου, αλλά και τα υπόλοιπα είναι πολύ δύσκολα. Δεν μπορώ να πω κάτι για το ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Πιστεύω ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Εξετάζουμε μήπως κάνουμε έφεση για την τιμωρία που δεχθήκαμε από την επιτροπή της ΕΠΟ, θα το αποφασίσουν οι νομικοί που ασχολούνται με το θέμα».
Για την υπόθεση του Απόστολου Βέλλιου και τα χρήματα που έχει λαμβάνειν ο Ηρακλής από την Έβερτον είπε:
«Δεν ανήκει στο ΓΣ, είναι της ΠΑΕ η συμφωνία. Προσπάθησαν να πουν διάφοροι ότι είναι του ΓΣ, όμως το συμφωνητικό είναι με την ΠΑΕ και την Έβερτον».
Στο ερώτημα για το αν προχωράει η διαδικασία της εκκαθάρισης στην ΠΑΕ τόνισε:

«Πρέπει να το κάνει ο τελευταίος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, ο κ. Ρέμος. Είναι κι αυτό ένα από τα όσα δεν κάνει ο κ. Ρέμος. Δεν έχουμε επικοινωνήσει μαζί του, προσπαθούμε να βρούμε φόρμουλα επικοινωνίας, αλλά προσωπική μου άποψη είναι ότι δε θα το κάνει. Για το τι θα κάνουμε μετά, θα αποφασίσει η νομική μας υπηρεσία, είναι λεπτό το ζήτημα».
Τέλος, κλήθηκε να σχολιάσει και την τελευταία δήλωση Ξενίδη μέσω facebook ότι αν δεν βρεθεί ΑΦΜ, καλύτερο είναι να φύγουν όλοι:

«Να μιλήσετε με τον κ. Ξενίδη, είναι προσωπική του άποψη. Εμείς θα έχουμε επαφή και θα του ζητήσουμε να το εξηγήσει. Είχαμε πει και με την ανακοίνωση ότι ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή, προκειμένου εμείς να μην έχουμε την πίεση και να πάρουμε την πιο συμφέρουσα απόφαση για τον Ηρακλή, διότι στο παρελθόν έγιναν πολλά λάθη. Δε θα ήθελα να επεκταθώ στο τι θα γίνει, καταλαβαίνουμε την αγωνία του κόσμου, αλλά δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: