Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

"Που 'σαι αγαπούλα"

Με μήνυμα στην επίσημη ιστοσελίδα της η Original 21 καλεί τον Μάκη Ψωμιάδη να επιστρέψει (εκτός των χρημάτων) και τα τρόπαια που πήρε από το member club...

"Που 'σαι αγαπούλα"
Η σχέση της Orginal 21 με τον Μάκη Ψωμιάδη έχει περάσει από πολλά επεισόδια και σίγουρα αν υπάρχει κάτι να θυμούνται όλοι την περίοδο που ο Big Mac αποτελούσε το... αφεντικό της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν είναι άλλο από τις συχνές επισκέψεις "φουσκωτών" αγοριών σε στέκια των μελών της μεγαλύτερης οργάνωσης οπαδών της Ενωσης.
Τέτοιου είδους άνδρες ασφαλείας σύμφωνα με μαρτυρίες είχε στείλει ο Ψωμιάδης κατά καιρούς σε καφέ, σε μπαρ, σε πρακτορείο προπό και φυσικά αρκετές φορές στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και πιο συγκεκριμένα στην οδό Αργεντινής Δημοκρατίας είτε για να επισκεφτούν το Δωματιάκι είτε ακόμη και την (τότε) οικεία του Δημήτρη Χατζηχρήστου.
Εννοείται πως εκείνες οι επισκέψεις των "φουσκωτών" δεν έγιναν με σκοπό να τους δώσουν κάποια δώρα και γλυκά που έστελνε ο Μάκης Ψωμιάδης, αλλά για να τους... εξηγήσουν με "δημοκρατικές" διαδικασίες τι έπρεπε να λένε, να κάνουν και να φωνάζουν στο γήπεδο. Κάτι που βέβαια δεν πέτυχαν ποτέ...
Ολα τα παραπάνω τα αναφέρουμε με αφορμή το νέο μήνυμα της Original 21 προς τον Big Mac μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της και με το οποίο απαιτούν (και ευτυχώς που το θυμούνται και κάποιοι) εκτός από τα χρήματα που έχει πάρει από τον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ να επιστρέψει και κάποια τρόπαια που λείπουν από την τροπαιοθήκη της Ενωσης και χάθηκαν (ως δια μαγείας) την περίοδο που εκείνος ήταν πρόεδρος της ΠΑΕ.
"ΠΟΥ 'ΣΑΙ ΑΓΑΠΟΥΛΑ", τιτλοφορείται το μήνυμα της μεγαλύτερης οργάνωσης οπαδών της ΑΕΚ και έπειτα τονίζεται: "Αφού έφτασε και ο Εφραίμ στην Αθήνα δεν θα αργήσεις και εσύ, απλά θυμήσου μαζί με τα "υπόλοιπα" να φέρεις και κάτι κύπελα που έχεις "δανειστεί" από το Μέμπερς Κλάμπ, της Α.Ε.Κ. είναι και αυτά! Χρόνια Πολλά λοιπόν και καλή πατρίδα!"
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: