Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Κρίσιμα ραντεβού ελέω «99»

Arisbc
Στην τελική ευθεία μπαίνουν πλέον οι ενέργειες της διοίκησης και της νομικής υπηρεσίας της ΚΑΕ Άρης, ενόψει της δικαστικής μάχης της προσεχούς Παρασκευής για την υπαγωγή της εταιρείας στις ευεργετικές διατάξεις του άρθρου 99. Σήμερα το απόγευμα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, μαζί με τους νομικούς Γιώργο Οικονόμου και Χρήστο Γρόλιο, θα εξετάσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της επιχειρηματολογίας του Άρη, ώστε την Παρασκευή να πετύχουν τον στόχο τους.
Η επανεξέταση όλων των υποθέσεων με τους πιστωτές που έχουν συμφωνήσει, το θέμα των μαρτύρων υπεράσπισης των θέσεων της ΚΑΕ ενώπιον του δικαστηρίου, τα ανοικτά μέτωπα που ακόμη υπάρχουν και ενδέχεται να κλείσουν εντός του επόμενου 24ώρου, το τελικό business plan αλλά και το σχέδιο βιωσιμότητας της ΚΑΕ, είναι μερικά από τα θέματα που ο πρόεδρος και το νομικό επιτελείο της ΚΑΕ θα συζητήσουν.
Μάλιστα, από το ραντεβού δεν αποκλείεται να προκύψουν και νέες ειδήσεις που να αφορούν νέες συμφωνίες προς όφελος της ΚΑΕ Άρης, ώστε το ποσοστό που απαιτεί ο νόμος να αυξηθεί και μαζί, οι πιθανότητες υπαγωγής στο άρθρο 99. Tέλος, αναμένεται να αποφασιστεί οριστικά και το αν τελικά θα πραγματοποιηθεί η ενημερωτική συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ, την προσεχή Πέμπτη και μια μέρα πριν απο την εκδίκαση της υπόθεσης. Παρά τις αρχικές σκέψεις, η συνέντευξη Τύπου μάλλον θα ματαιωθεί προσωρινά και θα πάει για την επόμενη εβδομάδα.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: