Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Στην αντεπίθεση κατά Φέργκιουσον ο Κιν!

Ο Ρόι Κιν απάντησε σε όσα του καταμαρτυρεί στην αυτοβιογραφία του ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον κάνοντας λόγο για έλλειψη αναγνώρισης όσων του πρόσφεραν ως παίκτες.

Στην αντεπίθεση κατά Φέργκιουσον ο Κιν
Σιγά μην άφηνε ο Ρόι Κιν να… πέσουν κάτω όσα του «σέρνει» στην αυτοβιογραφία του ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο Ιρλανδός παλαίμαχος άσος, που κατηγορήθηκε από τον Σκωτσέζο τεχνικό ως αθυρόστομος και πηγή προβλημάτων στα αποδυτήρια, πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας πως ο πρώην προπονητής του δεν σέβεται τους παίκτες που τον βοήθησαν να χτίσει το μύθο του.

«Εγώ είμαι καλά, είμαι ήρεμος. Θυμάμαι πως είχαμε κάποιες συζητήσεις περί πίστης και αφοσίωσης όταν ήμουν στην ομάδα και δεν νομίζω ότι εκείνος γνωρίζει τη σημασία της λέξης. Δεν θα χάσω τον ύπνο μου επειδή εκείνος διαρκώς κατακρίνει τους παίκτες που οδήγησαν την ομάδα του σε επιτυχίες. Δεν πιστεύω πως χρειάζεται να κάνει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω πόσα βιβλία έχει γράψει τώρα. Πολλοί από τους παίκτες αυτούς που κατηγορεί τον βοήθησαν να πάρει τίτλους. Φαίνεται πως έτσι είναι πλέον η ζωή. Σε κάποιους αρέσει να γράφουν βιβλία και να κατακρίνουν τους παλιούς τους παίκτες», δήλωσε ο Κιν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: