Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

«Ασπίδα» Ρονάλντο σε Μπέιλ!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε υποστήριξη κι όχι πίεση για τον Γκάρεθ Μπέιλ.

«Ασπίδα» Ρονάλντο σε Μπέιλ
Όχι απλώς δεν φοβάται μήπως ο Γκάρεθ Μπέιλ του κλέψει τη δόξα, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο δείχνει διάθεση να προστατέψει τον Ουαλό μεσοεπιθετικό, που έχει βρεθεί στο στόχαστρο επειδή έχει αγωνιστεί και προσφέρει ελάχιστα από τη στιγμή που αποκτήθηκε έναντι περίπου 100 εκατ. ευρώ από την Τότεναμ.

«Ο Μπέιλ τα πάει καλά. Αντιμετώπισε προβλήματα από τη μέρα που ήρθε, γιατί δεν έκανε την προετοιμασία, ενώ είχε και τραυματισμούς. Ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος που βρίσκεται στην ομάδα. Δεν χρειάζεται να τον πιέζουμε. Είναι ένα πολύ καλό παιδί και θέλει να μάθει. Θα πρέπει να προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε κι όχι να τον φορτώνουμε με πίεση. Αν τον αφήσουμε ήσυχο, είμαι 100% βέβαιος πως θα βοηθήσει πολύ την ομάδα μας», δήλωσε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.

Όσο για το αν μπορεί να αγωνιστεί μαζί με τον Μπέιλ στην ίδια ενδεκάδα, είπε: «Οι καλοί παίκτες μπορούν να παίζουν μαζί. Έτσι γίνεται καλύτερη όλη η ομάδα».

Τέλος, ερωτηθείς αν θεωρεί πως ο νέος συμπαίκτης του αντιγράφει τον τρόπο που ο ίδιος εκτελεί τα φάουλ, απάντησε: «Δε νομίζω πως με αντιγράφει. Αυτός έχει το στυλ του κι εγώ το δικό μου».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: