Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

“Φαβορί ο ΠΑΟΚ”

46018
Στον Αrena FM 89,4 μίλησε ο πρώην παίκτης του Ηρακλή και ποδοσφαιριστής της Μακάμπι Πετάχ Τίκβα, Νεμπόισα Μαρίνκοβιτς, και ανέφερε τα δυνατά στοιχεία αλλά και τις αδυναμίες της επερχόμενης αντιπάλου του ΠΑΟΚ, Μακάμπι Χάιφα.
Αναλυτικά ανέφερε:
Για το παχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μακάμπι:Και οι δύο ομάδες είναι καλές. Ο ΠΑΟΚ φέτος με έχει εκπλήξει και έχει πολύ δυνατή ομάδα. Και η Μακάμπι είναι πολύ καλή αλλά ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί.
Για τον προπονητή της Μακάμπι Χάιφα, Αρικ Μπενάντο :“Είναι ένας νέος προπονητής που του αρέσει πολύ να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο παρότι ήταν αμυντικός. Η ομάδα δεν έχει πρόβλημα ούτε αμυντικά καθώς έχει φτιάξει καλή ζώνη στα μετόπισθεν”.
Για τα κακά αποτελέσματα της Μακάμπι στα τελευταία παιχνίδια:“Η Μακάμπι δε παίζει άσχημο ποδόσφαιρο. Το Ισραηλινό πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Δεν υπάρχουν δύο η τρεις ομάδες όπως στην Ελλάδα. Από όλες τις ομάδες μπορείς να κερδίσεις και να χάσεις”.
Για τις αδυναμίες της Χάιφα:“Το αδύνατο σημείο ίσως να είναι οι στημένες φάσεις. Επιπλέον είναι ευάλωτη στις αντεπιθέσεις καθώς συνήθως παίζει επιθετικά. Βέβαια σε ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι πιθανότατα να παίξει διαφορετικά”.
Για τις φήμες που του έφερναν παλιότερα στον ΠΑΟΚ:“Μου αρέσει πολύ ο ΠΑΟΚ καθώς είναι αδελφοποιημένος με τη Παρτιζάν. Ήμουν κοντά να έρθω στην ομάδα αλλά δε συμφωνήσαμε και τελικά πήγα στον Ηρακλή”.
Για το Βόυκιτς:“Τον γνωρίζω πολύ καλά τον Βούκιτς. Όταν ήταν στην Παρτιζάν εγώ ήμουν στη δεύτερη ομάδα”.
Για τους φιλάθλους της Μακάμπι:“Οι φίλαθλοι είναι πολύ καλοί και θερμοί αλλά δε δημιουργούν  προβλήματα”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: