Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

“Περιμένω τον Καραμελίδη να βγάλει ανακοίνωση”

10545_main
Ο δικηγόρος του Άρη, Χρήστος Γρόλλιος, μίλησε στον Arena FM 89,4 και σχολίασε την μεταξύ άλλων θεμάτων την στάση της διαιτησίας προς την ομάδα του Άρη.
Αναλυτικά είπε:
Για τη στάση που πρέπει να κρατάει ο κόσμος:
Ο κόσμος του Άρη αντέδρασε πολύ καλά στη Βέροια. Η συμμετοχή του κόσμου πρέπει να είναι κόσμια και να καθηλώνει τον αντίπαλο στο αθλητικά πλαίσια μέσα.
Για τη διαιτησία του Βοσκάκη:
Η διαιτησία του Βοσκάκη ήταν προκλητική. Δε μπορώ να καταλάβω πως ένας διαιτητής της Σούπερ Λίγκ είναι τόσο ανίκανος. Όλοι είδαν τις αποφάσεις του.Δε μπορώ να διανοηθώ πως ένας διαιτητής μπορεί να έχει προσωπικά θέματα με κάποια ομάδα. Ένας διαιτητής πρέπει να είναι  αντικειμενικός ώριμος. Για να βρίσκεται εδώ που είναι θα πει πως έχει αξιολογηθεί από κάποιους. Άρα πρέπει να αποφασίζουν σωστά και αυτοί που ορίζουν. Ζητάμε ισονομία καθώς ο Άρης έχει “καεί” πολλές φορές. Όλοι θυμόμαστε πως ο Άρης είχε τόσο πολύ καιρό να κερδίσει πέλαντι που έκοψε τούρτα όταν τελικά κέρδισε.
Για την περσινή ανακοίνωση του Καραμελίδη:
Ο αθλητισμός δυστυχώς δεν είναι μόνο αθλητισμός. Περιμένω ακόμα και τώρα τον κύριο Καραμελίδη να βγάλει μια παρόμοια ανακοίνωση. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο ο πρόεδρος της ΚΕΔ να βγάζει τέτοιες ανακοινώσεις.   Για να τηρήσει έστω και τους τύπους θα έπρεπε να επαναλάβει αυτό που έκανε την περσινή χρονία.
Για την στάση της διαιτησίας προς τον Άρη:
Αυτη που έχει τη διαιτησία στα χέρια της είναι η ΕΠΟ όχι η Σούπερλιγκ. Η ΠΑΕ Άρης αντιμετώπιζε όλες τις κινήσεις καλόπιστα. Όμως αυτά που έγιναν δε τα είδε μόνο ο κόσμος του Άρη αλλά όλος ο κόσμος ήταν εξόφθαλμα. Δε μπορείς να τιμωρείς μια ομάδα με περιορισμένο ρόστερ να χάνει παίκτες εξαιτίας διαιτητικών λαθών.
Για το άμα “τιμωρείται” ο Άρης για το άρθρο 99:
Η ΠΑΕ Άρης ακολουθεί την νόμιμη οδό. Είναι μια αθλητική ανώνυμη εταιρεία και πήγε προς τα δικαστήρια για την εξυγίανση. Αν όντως όλα αυτά είναι “τιμωρία” για τον Άρη καταργούν τις έννομες οδούς. Δε μπορώ να πιστέψω πως αντιμετωπίζουν τον Άρη έτσι για να τον “τιμωρήσουν”.
Για τη διαγραφή της κάρτας του Πουλίδο μέσω του βίντεο:
Δε συνηθίζεται να γίνεται κάτι τέτοιο  αλλά εδώ έχουμε μια εξωφρενική περίπτωση. Δεν υπήρχε ύβρις. Ο διαιτητής μιλάει για διαμαρτυρία αλλά το βίντεο τον εκθέτει ξεκάθαρα. Είναι προφανές πως ο διαιτητής δεν ήταν ήρεμος και ανέτοιμος να διαιτητεύσει τον αγώνα. Ότι και να κάνεις εξωαγωνιστικά, άμα δε παίρνεις αποτελέσματα στο αγωνιστικό δεν έχεις τύχη. Χωρίς αποτελέσματα δεν υπάρχει προοπτική.
Για τα συναισθήματαπου υπάρχουν για την δικαστική “μάχη” του Άρη σχετικά με το άρθρο 99:
Είμαστε σε εγρήγορση τόσο στη ΚΑΕ όσο και στη ΠΑΕ. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι και υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία και μια γλυκιά προσμονή για να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε. Σαφώς δε μπορεί να υπάρχει σιγουριά για την απόφαση του δικαστηρίου. Έχουμε το προβάδισμα και έναν πληρές φάκελο και από εκεί και πέρα πρέπει να πειστεί το δικαστήριο ότι η λύση αυτή είναι βιώσιμη. Πιστεύω θα ναι θετικό το αποτέλεσμα αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: