Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

«Από το μηδέν ο Α.Σ. Άρης»

giotas
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης Θωμάς Γιώτας, ο οποίος αναφέρθηκε στις οφειλές του Άρη, το τμήμα του  Βόλεϊ και πολλά άλλα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο.
Αναλυτικά είπε:
Για την αποχώρηση του Γρηγοριάδη από τον σύλλογο:
“Πιστεύω πως αυτό το είχε δρομολογήσει στο μυαλό του ο Γρηγοριάδη χωρίς βέβαια να θέλω να μειώσω τον αθλητή και την προσφορά του στον σύλλογο. Είχα προσεγγίσει τον αθλητή και είχαμε συζητήσει”.
Για τα χρέη του Άρη:
“Είναι τόσες πολλές οι εκκρεμότητες και πολύ μεγάλες οι οφειλές. Τα χρέη είναι πολύ περισσότερα από αυτά που αναφέρονται. Εντός των ημερών πολλά θα βγουν στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για αρκετά εκατομμύρια”.
Για τις λύσεις στα οικονομικά προβλήματα:
“Για να είναι βιώσιμος ο σύλλογος του Άρη πρέπει να ενταχθεί σε έναν κυβερνητικό νόμο. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Από εκεί και πέρα μπορούμε μόνο να κερδίζουμε χρόνο και να δημιουργούμε έσοδα”.
Για τις ευθύνες του Βόλεϊ:
“Αυτά τα χρέη δε προήλθαν μόνο από το βόλεϊ. Πρέπει να σταματήσει η καραμέλα. Δεν είναι το βόλεϊ αυτό που έφερε τα χρέη αλλά άλλα μεγάλα λάθη που οδήγησαν στον στραγγαλισμό των τμημάτων. Για αυτό αθλητές σαν τον Γρηγοριάδη και τη Μιχαλάκα αγανάκτησαν”.
Για τα χρέη που δημιουργούνται συνεχώς:
“Κάθε μέρα υπάρχουν χρέη από αθλητές και προπονητές που ήταν παλιά στον σύλλογο. Υπάρχουν υπάλληλοι οι οποίοι πληρωνόντουσαν χωρίς να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Πλέον δεν υπάρχουν υπάλληλοι είναι σε επίσχεση. Από την εφορεία υπάρχει ολικό μπλοκάρισμα του λογαριασμού του ΑΣ. Κάνουμε προσπάθεια όλα τα τμήματα να λειτουργούν σωστά. Πιστεύουμε μέχρι τις 31 του μηνός θα έχουμε το πόρισμα των λογιστών. Ότι ευθύνες υπάρχουν θα διαβιβαστούν στις δικαστικές αρχές στο πόρισμα”.
Για τις αλλαγές που έγιναν:
“Προσπαθήσαμε να αναζωογονήσουμε τα τμήματα. Η νέα διοίκηση έχει ικανούς επικεφαλείς. Για παράδειγμα όσο αναφορά τις ακαδημίες, τα γήπεδα και οι εγκαταστάσεις στον Κωνσταντινίδη ήταν εξαιρετικά όμως δε βόλευαν οι αποστάσεις με αποτέλεσμα να χρειαστεί αλλαγή. Για αυτό έγιναν οι σωστές αποφάσεις και υπήρξε συμφωνία με τις εγκαταστάσεις στον Νικολούδη όπου φυσικά τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Όσο αναφορά τον κολυμβητικό δε προλαβαίναμε. Μόλις χθες προλάβαμε να ορίσουμε τα άτομα που ξέρουν καλύτερα και μπορούν να προσφέρουν το κολυμβητικό. Δεν είναι εύκολο να γίνουν γρήγορα αυτά. Δε γίνεται να τα αποφασίζει ένας καθώς είναι αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου. Πλέον βάζουμε τον κατάλληλο άνθρωπο στη κατάλληλη θέση”.
Για την γιορτή για τα 100 χρόνια του Άρη:
“Όταν πλέον όλοι ενεργοποιηθούν θα γίνει μια επιτροπή και από εκεί και πέρα θα υπάρξουν διάφορες επιτροπές να αποφασίσουν το κάθε τα πάντα. Σαφώς θα γίνουν συζητήσεις με όλα τα τμήματα και θα υπάρξουν πολλές υποεπιτροπές”.
Για την εικόνα του Βόλεϊ:
“Για το βόλεϊ μέχρι τώρα έχω κάνει φοβερά πράγματα. Αλλά μέχρι τώρα παίρνω μόνο πίκρα. Το είπα και στον Κράβαρικ με τον οποίο μιλήσαμε. Όταν μου υπόσχονται νίκη στη Λαμία και χάνουν με κατεβασμένα κεφάλια απογοητεύομαι. Θέλω οι παίκτες να ματώνουν τη φανέλα. Άμα τη Δευτέρα δω παίκτη να μην έχει πάθος και να μη ματώνει τη φανέλα θα τον καλέσω σε απολογία και θα του “πάρω” το κεφάλι.  Προέκυψαν βέβαια και κάποιοι απρόβλεπτοι τραυματισμοί”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: