Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Ολυμπιακός, στο «Στάδιο του Φωτός»

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με την Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ». Το δίλημμα του Μίτσελ

Ολυμπιακός, στο «Στάδιο του Φωτός»
Με προπόνηση στο «Στάδιο του Φωτός», όπως μεταφράζεται από τα πορτογαλικά το «Ντα Λουζ», ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με την Μπενφίκα ο Ολυμπιακός.

inner

Υγρασία και βροχερός καιρός, όπως αναμένεται να είναι και την Τετάρτη το βράδυ, συνέθεταν το σκηνικό. Ο Μίτσελ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πέραν αυτό της απουσίας του τραυματία Μπονγκ. Όμως φαίνεται πως έχει κάποια διλήμματα για το βασικό σχήμα.

inner

Ο Ισπανός τεχνικός δεν είναι ακόμη σαφές αν θα επιλέξει να ενισχύσει το κέντρο του με έναν επιπλέον παίκτη αφήνοντας στον πάγκο τον Σαβιόλα ή θα προτιμήσει μία διάταξη όπως κόντρα στην Άντερλεχτ, που είναι και το πιθανότερο. Ο Φουστέρ φαίνεται να κερδίζει τη θέση στα δεξιά, ενώ ερωτηματικά υπάρχει για το αν ο Μανιάτης θα παίξει στο κέντρο ή ως αμυντικό χαφ.

inner


Σίγουρη θέση στην ενδεκάδα έχουν οι Ρομπέρτο, Σιόβας, Μανωλάς, Χολέμπας, Μανιάτης, Σάμαρης, Βάις, Φουστέρ και Μήτρογλου. Αν παίξει μπακ ο Μανιάτης, θα μείνει στον πάγκο ο Σαλίνο και ο Εντινγκά θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Σάμαρη στο κέντρο.

inner

Αν παίξει ο Σαλίνο δεξιά, ο Μανιάτης θα είναι στο κέντρο δίπλα στον Σάμαρη και ίσως τρίτος να είναι ο Εντινγκά σε ένα πιο συντηρητικό σχήμα με τον Σαβιόλα να μένει στον πάγκο. Τη θέση του Αργεντινού διεκδικεί και ο ανεβασμένος Τσόρι, αλλά το πιθανότερο είναι ο Σαβιόλα να παίξει από την αρχή, πίσω από τον Μήτρογλου.

inner


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: