Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Με αυτό το… 15σφαιρο αλώνει και το Ντα Λουζ!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» για το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού στην κρίσιμη μάχη με την Μπενφίκα. Το δίδυμο, τα... πάνω - κάτω και το κρυφό όπλο των Πειραιωτών. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει, φυσικά, να είναι προσεκτικός στα αμυντικά του καθήκοντα και να μην δώσει δικαιώματα στην Μπενφίκα όταν θα πιέζει.
Οι ερυθρόλευκοι, όμως, έχουν ένα τεράστιο όπλο που μπορεί να αλλάξει όλες τις ισορροπίες στο Ντα Λουζ. Ακόμα, δηλαδή, κι αν δεχτεί κάποιο γκολ από την δυνατή δημιουργικά Μπενφίκα, έχει τον τρόπο να ανταποδώσει, έτσι ώστε να αποκτήσει είτε με «Χ», είτε πολύ περισσότερο με «2», το προβάδισμα πρόκρισης.
Το δίδυμο
Ο Ολυμπιακός έχει σε εξαιρετική κατάσταση δυο παίκτες του. Τόσο τον Μήτρογλου που οργιάζει, όσο και τον Σαβιόλα που πλέον συμμετέχει όλο και περισσότερο στα παιχνίδια, αφού βρίσκει τα πατήματά του.
Η δύναμη
Ο Μήτρογλου έχει ήδη πετύχει 10 γκολ σε 8 αγώνες πρωταθλήματος. Και ο Σαβιόλα ακόμα 5. Σύνολο; Ένα… 15σφαιρο έχει στην ενδεκάδα του ο Ολυμπιακός. Κι αν προσθέσουμε και τα τρία γκολ του Μήτρογλου στο Βέλγιο, τότε αυξάνεται ακόμα περισσότερο η δύναμη της επίθεσης των ερυθρόλευκων. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, και τον Βάις που και σκοράρει και είναι σε καλή κατάσταση κι αυτός.
Την ξέρει
Είναι και κάτι ακόμα, όμως. Ο Σαβιόλα έπαιξε από το 2009 και για τρία χρόνια στην Μπενφίκα. Είναι δυνατόν να μην ξέρει την ψυχολογία της; Αυτό είναι κάτι που μπορεί να βοηθήσει τόσο τον Αργεντινό, όσο και συνολικά τον Ολυμπιακό για να αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά τους Πορτογάλους.
Το δήλωσε
Το είπε, άλλωστε, και σε δηλώσεις του στον πορτογαλικό Τύπο ο Σαβιόλα χθες:
«Ξέρω ακριβώς πώς ο Ζεζούς θα προετοιμάσει το παιχνίδι και πως θα μας αντιμετωπίσει. Άρα, είμαι σε θέση να γνωρίζω και το τι πρέπει να κάνουμε εμείς ως Ολυμπιακός για να τα καταφέρουμε».
Τα πάνω – κάτω
Μπορεί ή δεν μπορεί, λοιπόν, το δίδυμο του Ολυμπιακού στην επίθεση να φέρει τα πάνω – κάτω και να δώσει το αγωνιστικό πλεονέκτημα στους ερυθρόλευκους;
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: