Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

«Να έχουμε υπομονή»

stefens
Για το ευρωπαϊκό παιχνίδι με αντίπαλο την Μακάμπι Χάϊφα όσο και για το θέμα του Κάτσε μίλησε ο Χουμπ Στέφενς, στην συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση του Γιουρόπα Λιγκ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου:
Για το εάν είναι ικανοποιημένος μέχρι τώρα: «Καταρχήν είμαι ικανοποιημένος που οι παίκτες μου είναι γεροί αυτοί το διάστημα. Γιατί αν θέλεις μπορείς να αλλάξεις πρόσωπα. Επίσης είμαι ευχαριστημένος που σιγά σιγά μεγαλώνουμε. Είναι σημαντικό που παίζουμε εναντίον μίας τεχνικής ομάδας και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα επιβάλλουμε εμείς τον τρόπο παιχνιδιού μας»
Για το εάν ο ΠΑΟΚ βασίζεται στην ομαδικότητα: «Έχω ήδη μιλήσει στους παίκτες και τους έχω πει ότι κάποια πράγματα δεν μου άρεσαν στο παιχνίδι με την Τρίπολη παρόλο που πολλές εφημερίδες έγραψαν ότι ήταν ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια. Έχουμε ακόμη πολλά να διορθώσουμε»
Για το κλειδί του αγώνα με τη Μακάμπι: «Να έχουμε υπομονή και να προσπαθήσουμε να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο»
Για τον κόσμο που επιστρέφει αύριο σε ευρωπαϊκό ματς: «Ελπίζω οι φίλαθλοι να απολαύσουν ένα καλό παιχνίδι και ότι θα μπορέσουμε να το κερδίσουμε»
Για το προφίλ του ΠΑΟΚ: «Μιλάμε για τα πάντα με τους παίκτες και για τα προβλήματα στην άμυνα. Όταν παίζεις όμως όπως εμείς θα δεχθείς ευκαιρίες, το θέμα είναι εμείς να εκμεταλλευτούμε τις δικές μας και να πετύχουμε ένα γκολ παραπάνω από τον αντίπαλο»
Για το παιχνίδι Ελλάδα-Ρουμανίας: «Ελπίζω να τους δώσει αυτοπεποίθηση αυτό το παιχνίδι. Τους διεθνείς, βέβαια, πρέπει να τους προσέξουμε παραπάνω γιατί θα δώσουν πολλά ματς. Ο αγώνας εναντίον της Ρουμανίας φαίνεται για την Ελλάδα πιο βατός απ” ότι θα ήταν με την Γαλλία και θα πρέπει να είναι χαρούμενοι που θα λάβουν μέρος σε αυτό το ματς»
Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει ένα καλό επίπεδο. Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος, εμείς τρεις βαθμούς πιο πίσω γιατί χάσαμε ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι δεν πρέπει να χάσουμε. Και οι άλλες ομάδες παλεύουν για τις όποιες πιθανότητες έχουν».
Για τον Κάτσε: «Δεν είναι πρόβλημα μόνο της ομάδας είναι πρόβλημα και του ίδιου για το τι συμβαίνει στο μυαλό του με όλα αυτά που περνάει. Πρέπει να βρούμε την κατάλληλη στιγμή για να επανέλθει, αυτή η στιγμή δεν είναι τώρα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: