Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Έχει έτοιμη τη λίστα!

Μία λίστα με ελεύθερους και δανεικούς για το καλοκαίρι έχει ετοιμάσει ο Νίκος Νταμπίζας, αφού τον Γενάρη δεν προβλέπονται μεταγραφές για τον Παναθηναϊκό με εξαίρεση την απόκτηση ενός στόπερ.

Έχει έτοιμη τη λίστα
Μία εβδομάδα ήταν στο εξωτερικό ο Νίκος Νταμπίζας για να προετοιμάσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού εν όψει του καλοκαιριού.

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» παρακολούθησε αρκετούς αγώνες στην Αγγλία, ενώ μίλησε με τους ομολόγους του σε Τότεναμ και Νιούκαστλ.

Επίσης, είδε και αγώνες του αγγλικού πρωταθλήματος Νέων και επέστρεψε με γεμάτη τη λίστα του από ονόματα. Κατά κύριο λόγο οι «πράσινοι» θα ενισχυθούν στην άμυνα (στόπερ, ακραίοι αμυντικοί) και των μεσοεπιθετικά (αμυντικό χαφ, καθαροί μέσοι και εξτρέμ).

Ο Νταμπίζας, όμως, θα βρεθεί ξανά στο εξωτερικό στα πλαίσια του σκάουτινγκ, αφού έχει ξεκινήσει από τώρα ο σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Όπως γράφει η SportDay, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει συγκεκριμένα ονόματα στη λίστα του. Πρόκειται για παίκτες, που είτε μένουν ελεύθεροι το ερχόμενο καλοκαίρι, είτε παραχωρούνται δανεικοί από τις ομάδες τους.

Οι όποιες συζητήσεις έχει ο παλαίμαχος άσος γίνονται με γνώμονα το καλοκαίρι, αφού τον Γενάρη δεν θα υπάρξει κάποια μεταγραφή – λόγω των οικονομικών δυνατοτήτων του συλλόγου – εκτός και αν προκύψει κάποια αξιόλογη περίπτωση κεντρικού αμυντικού.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: