Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

CONCACAF Champions League: «Βόμβα» στο Μεξικό και αποκλεισμός της Αμέρικα! (videos)

Πριν από λίγες ημέρες έχασε τον προπονητή της, αλλά η απώλεια του Μιγέλ Ερέρα κρίνεται μηδενική μπροστά στον αποκλεισμό της Αμέρικα από το CONCACAF Champions League.
Οι πρωτοπόροι του μεξικανικού πρωταθλήματος ήταν το απόλυτο φαβορί του τέταρτου ομίλου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής, αλλά αποκλείστηκαν μετά από εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Αλαχουελένσε! Σημειώνουμε πως ο Ερέρα ανέλαβε το Μεξικό ενόψει αγώνων-μπαράζ με τη Νέα Ζηλανδία για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, κάτι που «πλήρωσε» ακριβά η Αμέρικα.
Στο ίδιο το ματς, οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοικτά, αν οι Μεξικανοί είχαν πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοπαλίας. Όλες οι ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης περιγράφηκαν στο 54ο λεπτό, όταν ο διεθνής από την Ονδούρα, Τζέρι Παλάσιος, βρήκε δίχτυα με κεφαλιά και οι Κοσταρικανοί πήραν το προβάδισμα, το οποίο αποδείχθηκε αρκετό για την πρόκριση.
Σε άλλη αναμέτρηση μεξικανικού συλλόγου με ομάδα της Κόστα Ρίκα επικράτησε η… λογική, καθώς η Κρουζ Αζούλ πέρασε με 2-1 από την έδρα της Χερεντιάνο και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο τρίτο γκρουπ με δώδεκα βαθμούς, χάρη σε τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς. Από το 5ο λεπτό άνοιξε το σκορ ο άλλοτε μεσοεπιθετικός της Τουλούζ, Εμανά, ενώ στο 89ο λεπτό ο Χέσους Λάρα Γκαρσία διαμόρφωσε το 2-1 μετά την προσωρινή ισοφάριση του Άνλελ Πόρας σε 1-1, στο 56ο λεπτό.
Παρακάτω ο «χάρτης» του CONCACAF Champions League:
Πρώτος Όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (3 αγώνες): Χιούστον Ντάιναμο (Η.Π.Α.) 7, Αράμπε Ουνίντο (Παναμάς) 6, Κονέξιον (Τρίνινταντ και Τομπάγκο) 0 (4 αγ.).
Δεύτερος Όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (3 αγώνες): Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι (Η.Π.Α.) 7, Ολίμπια (Ονδούρα) 6, Ρεάλ Εστελί (Νικαράγουα) 1 (4 αγ.).
Τρίτος Όμιλος
Χερεντιάνο-Κρουζ Αζούλ 1-2
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ (ΜΕΞΙΚΟ), Χερεντιάνο (Κόστα Ρίκα) 6, Βαλένθια (Αϊτή) 0.
Τέταρτος Όμιλος
Αμέρικα-Αλαχουελένσε 0-1
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ΑΛΑΧΟΥΕΛΕΝΣΕ (ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ) 9, Αμέρικα (Μεξικό) 6, Σπόρτινγκ Σαν Μιγκελίτο (Παναμάς) 3.
Πέμπτος Όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (3 αγώνες): Χερέντια (Γουατεμάλα) 6, Μόντρεαλ Ίμπακτ (Καναδάς) 6 (4 αγ.), Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς (Η.Π.Α.) 3.
Έκτος Όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (3 αγώνες): Τολούκα (Μεξικό) 9, Κομουνικακιόνες (Γουατεμάλα) 6, Καλεντόνια (Τρίνινταντ και Τομπάγκο) 0 (4 αγ.).
Έβδομος Όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (3 αγώνες): ΤΙΧΟΥΑΝΑ (ΜΕΞΙΚΟ) 10 (4 αγ.), Λουίς Άνχελ Φίρπο (Ελ Σαλβαδόρ) 4, Βικτόρια (Ονδούρα) 0.
Όγδοος Όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (3 αγώνες): ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΓΚΑΛΑΞΙ (Η.Π.Α.) 9, Καρταχίνες (Κόστα Ρίκα) 4 (4 αγ.), Ισίδρο Μεταπάν (Ελ Σαλβαδόρ) 1.
Σημείωση: Στον επόμενο γύρο προκρίνεται ο πρώτος από κάθε όμιλο.










Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: