Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Μικρή διαφορά με Τσιώλη!

Κοντά σε Τσιώλη είναι η ΑΕ Λεμεσού, καθώς υπάρχει μικρή διαφορά στο οικονομικό. «Διαζύγιο» με Βίντιγκαλ.

Μικρή διαφορά με Τσιώλη
Σε συζητήσεις με τον Σάκη Τσιώλη για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας βρίσκεται η ΑΕ Λεμεσού, σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM Κύπρου. Μικρή η διαφορά στο οικονομικό προέκυψε ύστερα από τη χθεσινή συνάντηση του Έλληνα τεχνικού με τον με τον πρόεδρο του συλλόγου, Ανδρέα Σοφοκλέους. Νέα επαφή αναμένεται να υπάρξει σήμερα μεταξύ των δύο πλευρών και αν υπάρξει υποχώρηση από τον πρώην προπονητή του Αστέρα Τρίπολης θεωρείται πως θα ολοκληρωθεί η συμφωνία, που θα προβλέπει συμβόλαιο μέχρι το 2015. Το θέμα του Μπακέρο, που μέχρι χθες φαινόταν πρώτη επιλογή, δύσκολα θα προχωρήσει.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός είναι χωρίς ομάδα από τις 30 Σεπτεμβρίου όταν και έλυσε τη συνεργασία του με τον Αστέρα Τρίπολης. Πρόσφατα, είχε ακουστεί και το όνομα του για έναν άλλον κυπριακό σύλλογο τον, ΑΠΟΕΛ, του οποίου την τεχνική ηγεσία ανέλαβε τελικά ο Γιώργος Δώνης.

«Διαζύγιο» με Βίντιγκαλ
Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία ο Λίτο Βιντιγκάλ με τον οποίο είχε συνάντηση χθες ο Ανδρέας Σοφοκλέους. «Η Διοίκηση της ΑΕΛ εκφράζει τις ευχαριστίες της στο κ.Βιντιγκάλ και τους συνεργάτες του για τη παρουσία και τη δουλειά τους στην ομάδα»,αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. Χρέη υπηρεσιακού προπονητή εκτελεί ο Μάριος Νεοφύτου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: