Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

«Επικίνδυνος ο Μήτρογλου, έχει έξτρα κίνητρο ο Ρομπέρτο»

Ο Βάσκο Φάισα και ο Βάσκο Φερνάντες του Πλατανιά μίλησαν στον πορτογαλικό Τύπο για τον αγώνα της Μπενφίκα με τον Ολυμπιακό.

«Επικίνδυνος ο Μήτρογλου, έχει έξτρα κίνητρο ο Ρομπέρτο»
Δύο Πορτογάλοι που αγωνίζονται στον Πλατανιά, ο Βάσκο Φάισα και ο Βάσκο Φερνάντες, κλήθηκαν να δώσουν τα φώτα τους στους συμπατριώτες τους για τον Ολυμπιακό εν όψει του αγώνα με την Μπενφίκα.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με καλούς παίκτες, που πάντα προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο και δεν περιμένουν τους αντιπάλους. Ο προπονητής τους, Μίτσελ, θέλει να παίζουν έτσι. Η Μπενφίκα μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό, αλλά περιμένω ένα ισορροπημένο και δύσκολο παιχνίδι», δήλωσε ο 33χρονος στόπερ.

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει από τον Ολυμπιακό, είπε: «Ο Μήτρογλου είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης της ομάδας και περιμένουν πολλά από αυτόν. Ίσως είναι το μελλοντικό αστέρι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, όπως οι Σαβιόλα, Βάις και Μασάντο. Ο Ρομπέρτο θα θέλει να αποδείξει πως είναι σε καλή κατάσταση επιστρέφοντας στη Λισαβόνα. Θα έχει έξτρα κίνητρο από τη στιγμή που αποδοκιμαζόταν από τους οπαδούς της Μπενφίκα στο παρελθόν».

Ο συμπατριώτης και συμπαίκτης του στον Πλατανιά, Βάσκο Φερνάντες, είπε: «Θα έλεγα πως είναι μια ομάδα στα μέτρα της Μπενφίκα. Είναι μια ομάδα που έχει μεγάλη κατοχή μπάλας στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει πολλή ποιότητα επιθετικά, αλλά χωρίς την μπάλα δεν είναι τόσο επιθετική και αποτελεσματική. Η Μπενφίκα μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτή την αδυναμία». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: