Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

«Αν είμαστε όπως πρέπει, θα νικήσουμε»

Βέβαιος πως αν ο ΠΑΟΚ αποδώσει όπως μπορεί θα νικήσει τη Μακάμπι Χάιφα την Πέμπτη στην Τούμπα εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα.

«Αν είμαστε όπως πρέπει, θα νικήσουμε»
Αισιόδοξος για το ματς με τη Μακάμπι Χάιφα την Πέμπτη εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης εν όψει του αγώνα του ΠΑΟΚ την Πέμπτη στην Τούμπα.

«Η κακή προϊστορία με τις ομάδες του Ισραήλ δεν μαρτυρά κάτι και δεν προεξοφλεί τίποτα. Η Μακάμπι είναι πολύ καλή ομάδα και μπορεί να κάνει τη ζημιά. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 90 λεπτά και να έχουμε στόχο τη νίκη. Είναι σημαντικό ότι παίζουμε στην έδρα μας. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα πάρουμε τη νίκη. Στόχος μας είναι να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο που θα συνοδεύεται από νίκες», τόνισε ο διεθνής φορ.

Για την επιστροφή του κόσμου είπε: «Ο καθένας θα ήθελε να είναι στο γήπεδο ο κόσμος. Ό,τι συνέβη πέρσι μας στενοχώρησε πολύ. Εύχομαι να είναι το τελευταίο μελανό σημάδι και να μην ξανασυμβεί, γιατί θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Μας δίνει δύναμη και μας ωθεί στην επιτυχία. Είναι σημαντικό για μας να παίζουμε σε γεμάτη Τούμπα».

Αναφορικά με την πλήρη αποδοχή που έχει πλέον από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, είπε: «Δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά. Είμαι άνθρωπος κι έχω συναισθήματα. Και πριν δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Έχω μάθει να ζω με αυτό και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Αν η απόδοσή μου είναι κακή για μία περίοδο, δεν έχει να κάνει με μια μερίδα κόσμου. Δεν θα σταματήσω να κάνω αυτό που αγαπάω επειδή δεν αρέσει σε μια μερίδα. Δεν μπορούμε να είμαστε αρεστοί σε όλο τον κόσμο».

Τέλος, για τα συνεχή παιχνίδια του ΠΑΟΚ, είπε: «Πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό το μοτίβο και να βλέπουμε κάθε ματς με τις ιδιαιτερότητές του. Έχουμε ένα πλούσιο ρόστερ, καλούς παίκτες και καλό προπονητή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: