Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Αποκατάσταση της αδικίας!

POULIDO
Την διαγραφή της αποβολής του Ρούμπεν Πουλίδο και την δυνατότητα να αγωνιστεί κανονικά κόντρα στον Πλατανιά, θα ζητήσει από την αρμόδια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, η ΠΑΕ Άρης. Οι κίτρινοι θα ζητήσουν από την επιτροπή την επανεξέταση όλων των περιπτώσεων αποβολών που δέχτηκαν οι παίκτες του Άρη στην Βέροια, αλλά ειδικά στην περίπτωση του Πουλίδο, επιμένουν με επιχειρήματα. 
Βασικό επιχείρημα των κιτρίνων θα είναι το εξής: Στο φύλλο αγώνα, στο οποίο δεν αναφέρεται πουθενά υβριστική συμπεριφορά, ο Βοσκάκης καταγράφει διαμαρτυρία του αρχηγού του Άρη. Ωστόσο, το βίντεο του αγώνα είναι ξεκάθαρο και «ξεγυμνώνει» τον διαιτητή από το Ρέθυμνο, καθώς δείχνει ξεκάθαρα τον Ισπανό να πηγαίνει με απλωμένο το χέρι για την καθιερωμένη χειραψία με τους «άρχοντες» της αναμέτρησης, στο τέλος του αγώνα. Μάλιστα, την άποψη των ανθρώπων του Άρη ενισχύει ο βοηθός του Βοσκάκη, που ανταποκρίθηκε στον Πουλίδο και του έδωσε το χέρι του.
Οι πιθανότητες να διαγραφεί η κόκκινη κάρτα του Πουλίδο δεν είναι πολλές, ωστόσο είναι βάσιμες και στην ΠΑΕ Άρης θα κάνουν το παν για να τις εξαντλήσουν. Μάλιστα, για τον λόγο αυτό, «παρών» στην διαδικασία της ανακοίνωσης των ποινών και της εξέτασης του αιτήματος της ΠΑΕ, θα βρεθεί αυτοπροσώπως ο πρόεδρός της, Δημήτρης Ηλιάδης.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: