Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Τόρες reloaded!!

Mε δύο τέρματα του Ισπανού στράικερ κι ένα του Αζάρ, η Τσέλσι πέρασε με 3-0 από τη Veltins Arena κι έπιασε στην κορυφή τους Γερμανούς. Ισόπαλες 1-1 Στεάουα και Βασιλεία.

Τόρες reloaded! (video)
Ο Τόρες σκόραρε για πρώτη φορά μετά από 18 μήνες σε εκτός έδρας αναμέτρηση του Τσάμπιονς Λιγκ και η Τσέλσι επικράτησε 3-0 μέσα στην έδρα της Σάλκε

Η Βασιλεία με ένα υπέροχο γκολ του Ντίαζ προηγήθηκε 1-0 μέσα στο Βουκουρέστι, αλλά ο Τατού στο 87ο με προβολή, διαμόρφωσε το 1-1.

ΣΑΛΚΕ – ΤΣΕΛΣΙ 0-3

Οι «μπλε» του Λονδίνου, κατόρθωσαν ν’ ανοίξουν νωρίς το σκορ. Ο Φερνάντο Τόρες με κοντινή κεφαλιά ψαράκι στο δεύτερο δοκάρι, σκόραρε από την εκτέλεση κόρνερ του Λάμπαρντ και την πρώτη κεφαλιά του Ιβάνοβιτς. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ήταν το 1ο γκολ που σημείωσε ο Τόρρες, από τον ημιτελικό της Βαρκελώνης, τον Απρίλιο του 2012. Η Σάλκε προσπάθησε ν’ αντιδράσει και την καλύτερη ευκαιρία της, την έχασε σε μια φάση διαρκείας που κατέληξε σε τακουνάκι του Χέβεντες, που πέρασε έξω, στο 40ο λεπτό.

Από μια «στημένη» φάση, πήγε να χτυπήσει για 2η φορά η Τσέλσι, με τον Τόρες αυτή τη φορά να σημαδεύει το δοκάρι στο 51ο λεπτό. Όμως δεν μπορούσε να λαθέψει και στη φάση του 69’ όταν ο Αζάρ ανοίγει την αντεπίθεση, δίνει στον Όσκαρ και αυτός σερβίρει έτοιμο γκολ στον Τόρες που απλά αδειάζει τον Χίλντεμπραντ για το 0-2, με τον Ισπανό να σκοράρει πρώτη φορά δύο τέρματα, εκτός έδρας, στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με μια έξοχη αντεπίθεση, που ξεκίνησε από μπαλιά του Ραμίρες, ο Αζάρ διέσχισε το μισό γήπεδο και τρία λεπτά πριν τη λήξη, έγραψε το τελικό 3-0 για την Τσέλσι.


ΣΤΕΑΟΥΑ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ 1-1


Η Βασιλεία ήταν ανώτερη από το πρώτο μέρος. Στο 12’ ο Ταταρουσάνου, εξουδετέρωσε με το πόδι προσπάθεια του Φράι, ο Σαφάρι στο 30’ είχε άλλη μια καλή στιγμή, ενώ ο Στόκερ στο 40ο λεπτό είδε την προσπάθεια του, μετά από μια αλλοίωση σε αντίπαλο πόδι, να καταλήγει στο δοκάρι.

Αυτό που δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος, η ελβετική ομάδα, το πέτυχε στο 3ο λεπτό της επανάληψης. Ο Μαρσέλο Ντίαζ με ένα γκολ ζωγραφιά, έδωσε προβάδισμα στην Βασιλεία και την έβαλε στη θέση του οδηγού. Όμως ο Τατού, τρία λεπτά πριν την λήξη με μια προβολή, μετά από γύρισμα από τα δεξιά, έγραψε το τελικό 1-1 και έδωσε τον πρώτο πόντο στους Ρουμάνους.

Τα σημερινά παιχνίδια του 5ου ομίλου:

Σάλκε – Τσέλσι 0-3
(5’, 69’ Τόρες, 87' Αζάρ)

Στεάουα – Βασιλεία 1-1
(87' Τατού - 48’ Ντίαζ)


Η βαθμολογία


1. Τσέλσι 6 (8-2)
2. Σάλκε 6 (4-3)
3. Βασιλεία 4 (3-3)
4. Στεάουα 1 (1-8)

Η 4η αγωνιστική

Τσέλσι - Σάλκε
Βασιλεία - Στεάουα Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: