Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Σάκης Τονουσίδης στο Metropolis: «Ιδιαίτερα προσεκτικοί μέχρι το 2015»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο πρώην υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Σάκης Τονουσίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την θητεία του στον ΠΑΟΚ: «Ήταν 2,5 δύσκολα χρόνια αυτά που πέρασα στον ΠΑΟΚ. Επικρατούσαν τότε άλλες συνθήκες στα συνδεσμιακά, δεν είναι όπως τώρα που ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε μια άλλη λειτουργία αφού υπάρχει μεγαλομέτοχος. Την τελευταία χρονιά όταν ήμουν στον ΠΑΟΚ βρισκόμασταν σε καλό δρόμο. Είχαμε μειώσει τους πυρσούς, τα λέιζερ και όλα κυλούσαν πολύ καλά μέχρι το ματς με την Ραπίντ που εγώ δεν ήμουν τότε, όμως από εκεί αρχίσαν όλ».

Για τον ΠΑΟΚ που βρίσκεται στη «μαύρη λίστα» της UEFA: «Η UEFA δεν παρακολουθεί μόνο τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, παρακολουθεί γενικότερα το τί φίλαθλο κόσμο έχει μια ομάδα και μετά τα ματς με τη Ραπίντ μας βλέπουν διαφορετικά. Είδατε τί έγινε με τους υποτιθέμενους υπεράριθμους στον αγώνα με τη Σάλκε. Πρέπει να προσέξει ο κάθε φίλαθλος από εδώ και πέρα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε τιμωρημένοι για τρία χρόνια με αναστολή. Πρέπει μέχρι το 2015 να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Μία στραβή να γίνει στα επόμενα δύο χρόνια, η ομάδα θα αποκλειστεί για ένα χρόνο από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Για τον τωρινό υπεύθυνο ασφαλείας, Ηλία Γεροντίδη: «Με τον Ηλία Γεροντίδη υπήρχε μια πολύ καλή συνεργασία και σε αυτήν οφείλει ο ΠΑΟΚ την καλή εικόνα των προηγουμένων ετών. Αν βοηθηθεί ο Γεροντίδης θα κάνει πολλά. Είναι μετριοπαθής και έχει γνώσεις επί του αντικειμένου γιατί αυτή είναι η δουλειά και έχει πείρα και σε πιο δύσκολες καταστάσει. Αν κάνει αυτό που ξέρει, ο ΠΑΟΚ θα βρει το δρόμο του στο θέμα της ασφάλειας».

Για το ματς με την Μακάμπι: «Κάθε ματς έχει τη δική του ιδιαιτερότητα, τα όποια λάθη γίνονται πρέπει να γίνονται μάθημα. Ακούγεται ότι οι οπαδοί της Μακάμπι είναι αδελφοποιημένοι με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Ο ΠΑΟΚ έχει όλο το δικαίωμα να ζητήσει από τον παρατηρητή να κάνει αυστηρό έλεγχο ώστε να μην έχουμε τα γεγονότα της Ραπίντ και να μην γίνει αυτό που έγινε τότε. Η αστυνομία είναι υπεύθυνη για την καταστολή. Την πρόληψη την έχουν τα σεκιούριτι του ΠΑΟΚ δηλαδή ο ΠΑΟΚ ο ίδιος. Αν δεν ενδιαφερθείς, ή δεν προλάβεις τις καταστάσεις είναι λογικό να έχεις επεισόδια». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: