Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Λαρεντζάκης: «Μπορούμε να πάρουμε κάτι καλό από το ματς με τον ΠΑΟΚ»


Αν και δεν παραγνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία το Σάββατο, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θεωρεί πως ο Κολοσσός είναι ικανός για κάτι καλό.

Λαρεντζάκης: «Μπορούμε να πάρουμε κάτι καλό από το ματς με τον ΠΑΟΚ»
Αναλυτικά, όσα έγραψε ο νεαρός γκαρντ στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Άλλη μία εβδομάδα κύλησε πολύ ευχάριστα για εμάς, καθώς ερχόμασταν από μία νίκη κόντρα στον Αρκαδικό. Ήταν ένα αποτέλεσμα που το θέλαμε πολύ και ήταν από τα παιχνίδια που έπρεπε να πάρουμε, ενώ παράλληλα καταφέραμε να το συνδυάσουμε και με όμορφο μπάσκετ μπροστά στον κόσμο μας. Η νίκη ήρθε γιατί πολύ απλά κάναμε αυτό που είχαμε πει. Πήραμε από νωρίς μία καλή διαφορά και έτσι κάναμε πιο εύκολα τα πράγματα στη συνέχεια. Το μόνο κακό ήταν πως χαλαρώσαμε αρκετά στα τελευταία λεπτά και έτσι επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μειώσει.

Εκτός από το ψυχολογικό κομμάτι, λόγω της νίκης, εξίσου πολύ καλά κύλησε η εβδομάδα και στο αγωνιστικό. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα τραυματισμού και έτσι ήμασταν όλοι στις προπονήσεις, ενώ εγώ ξεπέρασα και τη θλάση στον προσαγωγό που με ταλαιπωρούσε το περασμένο Σάββατο.

Πλέον οι πανηγυρισμοί για τη νίκη επί του Αρκαδικού έχουν τελειώσει, γιατί έχουμε μπροστά μας το ματς στην Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ. Ένας παιχνίδι εντελώς διαφορετικό, καθώς αντιμετωπίζουμε μία ομάδα επιπέδου Eurocup, που είναι καλά δουλεμένη με πολλά πλεονεκτήματα και λιγότερα μειονεκτήματα. Εμείς έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα πάνω σ’ αυτά και είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην είχε ξεκινήσει καλά στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά εμάς δεν πρέπει να μας απασχολεί αυτό. Το ζητούμενο είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να βγάλουμε την απαιτούμενη ενέργεια στο παρκέ. Αν το κάνουμε αυτό, τότε πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε κάτι καλό από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: