Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Μπάρλος: «Κακή παρένθεση ο Ολυμπιακός»

Ο Νίκος Μπάρλος θέλει να αφήσει το Λαύριο πίσω του το διασυρμό (-69) από τον Ολυμπιακό και να πάρει τη νίκη το Σάββατο κόντρα στο Ρέθυμνο για την έκτη αγωνιστική, ενώ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο.

Μπάρλος: «Κακή παρένθεση ο Ολυμπιακός»
Αναλυτικά όσα έγραψε ο Νίκος Μπάρλος στο blog του ΕΣΑΚΕ:

Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ήταν για την ομάδα μια κακή παρένθεση. Τις μέρες που ακολούθησαν όλοι μας κάναμε την αυτοκριτική μας, είδαμε τα λάθη μας και είμαι 100% σίγουρο ότι κόντρα στο Ρέθυμνο θα παρουσιαστούμε όχι απλώς καλύτεροι αλλά έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη.

Οι αντίπαλοι μας θα ήθελαν σίγουρα να έχουν ξεκινήσει καλύτερα το πρωτάθλημα κι αυτό θα τους κάνει να έρθουν στο Λαύριο με στόχο να πάρουν το ματς πάση θυσία. Γι' αυτό το λόγο εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τη μάχη που θα έχουμε μπροστά μας, αφού πρόκειται για πολύ καλή ομάδα, η οποία κάθε χρόνο αφήνει το στίγμα της στην κατηγορία.

Παίζοντας το μπάσκετ που μπορούμε και έχουμε δείξει σε όλους τους αγώνες πλην αυτού με τον Ολυμπιακό, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να φτάσουμε στη δεύτερη νίκη μας. Σε αυτό, θεωρώ πως σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο κόσμος. Μετά τους αγώνες με την ΑΕΚ και τον Άρη, είναι ώρα να γεμίσει το γήπεδο και να μας βοηθήσει να πάρουμε το ματς. Όποιος αγαπάει το μπάσκετ πρέπει να έρθει στο Λαύριο, καθώς θα απολαύσει ένα παιχνίδι σε απίστευτη ατμόσφαιρα και κυρίως μακριά από όλα αυτά που σε κάνουν να μην θέλεις να πας στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: