Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Ρονάλντο – Μπενζεμά φεύγουν, Αζάρ – Λεβαντόφσκι έρχονται!!

Άμεση θα είναι η ενίσχυση της Ρεάλ Μαδρίτης αν αποχωρήσουν το καλοκαίρι οι Μπενζεμά και Ρονάλντο, αφού οι «μερένχες» είναι έτοιμοι να... απαντήσουν με διπλό «μπαμ» με Αζάρ και Λεβαντόφσκι.

Ρονάλντο – Μπενζεμά φεύγουν, Αζάρ – Λεβαντόφσκι έρχονται
Έχουν φουντώσει το τελευταίο διάστημα τα σενάρια για πιθανή αποχώρηση τόσο του Κριστιάνο Ρονάλντο όσο και του Καρίμ Μπενζεμά από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με το όνομα του Πορτογάλου να «παίζει» δυνατά για Παρί, Γιουνάιτεντ, ακόμα και Τσέλσι.

Στις τάξεις της βασίλισσας όμως δεν σκοπεύουν να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, αφού ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι έτοιμος να απαντήσει άμεσα και να κάνει το διπλό «μπαμ», σε περίπτωση που χάσει τους δύο άσους της ομάδας.

Δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν, πως στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι διατεθειμένοι να κινηθούν για την απόκτηση του Εντέν Αζάρ από την Τσέλσι, αλλά και του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από τη Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι σε περίπτωση που αποχαιρετήσουν τελικά, οι δύο παίκτες πάνω στους οποίος βασίζεται εν πολλοίς η ισπανική ομάδα.

Επιπλέον όλα δείχνουν πως η «βασίλισσα» δεν αφήσει τελικά την περίπτωση του Ντε Χέα, που «χάλασε» στο παρά πέντε το καλοκαίρι, κάνοντας κρούση εκ νέου για την απόκτηση του Ισπανού τερματοφύλακα, από τους «κόκκινους διαβόλους». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: