Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Πρόστιμο σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!!

Το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλουν ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών τους στην 10η αγωνιστική της Super League.

Πρόστιμο σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
Χρηματικό πρόστιμο σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ύψους επτά χιλιάδων και πέντε χιλιάδων στον Ολυμπιακό επέβαλλε η πειθαρχικής επιτροπή της Super League, εξαιτίας της συμπεριφοράς των οπαδών τους στα ματς με Αστέρα Τρίπολης (εντός), Ατρόμητο (εκτός) και Ηρακλή (εντός) αντίστοιχα.

Η ενημέρωση της Λίγκας

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 10ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ AEK: «Βάσει των αναφερομένων στο από 8/11/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 2247/152051427 Έκθεση της Αστυνομίας» : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 8/11/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 1003/2/31/1/5 – ιε΄ Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 7/11/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 1000/3/65/5-πη΄ Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή επτά χιλιάδων ευρώ *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: