Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Καλαϊτζίδης: «Βελτιωθήκαμε, τώρα να νικήσουμε»


Η βελτίωση που παρουσίασε η Καβάλα στο ματς με την ΑΕΚ και η επιστροφή των Ταπούτου-Δεμερτζή γεμίζουν τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη με αισιοδοξία εν όψει του εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με την Κηφισιά.

Καλαϊτζίδης: «Βελτιωθήκαμε, τώρα να νικήσουμε»
Αναλυτικά ο έμπειρος γκαρντ της Καβάλας έγραψε στο esake.gr:

Μία ακόμα ήττα για την ομάδα μου, η τέταρτη στη σειρά, απέναντι βέβαια σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, την οποία όμως κοιτάξαμε στα μάτια και μπορέσαμε να την κοντράρουμε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Η ομάδα έδειξε σημάδια βελτίωσης σε σχέση με τις δύο προηγούμενες κακές εμφανίσεις, έχουμε βέβαια πολλά περιθώρια ακόμη, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι καταφέραμε να αντιδράσουμε και να μην αφήσουμε τα αρνητικά αποτελέσματα από τα οποία προερχόμασταν να μας παρασύρουν ψυχολογικά.

Το Σάββατο απέναντι στην ομάδα της Κηφισιάς θέλουμε να πραγματοποιήσουμε ακόμα καλύτερη εμφάνιση και να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η Κηφισιά είναι μια πολύ καλή ομάδα με αρκετούς ταλαντούχους νέους Έλληνες, παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο στα εκτός έδρας παιχνίδια όπου φαίνεται να παίζουν πιο απελευθερωμένοι οι παίκτες της και παρά τη μεταγραφή του Μαυροειδή στην ΑΕΚ ενισχύθηκε μέσα στην βδομάδα με δύο νέους πολύ παίκτες.

Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, θα πρέπει να κάνουμε πράξη όλα όσα δουλέψαμε στις προπονήσεις για να κερδίσουμε και να δώσουμε χαρά στον υπέροχο κόσμο της Καβάλας που συνεχίζει να μας στηρίζει καθημερινά παρά το κακό μας ξεκίνημα. Μέσα στην εβδομάδα είχαμε και την χαρά να επιστρέψουν στις προπονήσεις ο Χρήστος (Ταπούτος) και ο Γιάννης (Δεμερτζής), των οποίων οι τραυματισμοί μας κόστισαν στα προηγούμενα παιχνίδια και θα είναι έτοιμοι για τον αγώνα του Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: