Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Πουλάνε σαν «τρελοί» Ντεπάι και Σβάινι!!

Τρελές πωλήσεις κάνουν οι φανέλες των Μέμφις Ντεπάι και Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, με τους δύο παίκτες της Γιουνάιτεντ να ακολουθούν τους Ρονάλντο και Μέσι.

Πουλάνε σαν «τρελοί» Ντεπάι και Σβάινι

Αυτό ακριβώς αποδεικνύει το γεγονός πως δύο ποδοσφαιριστές των «κόκκινων διαβόλων» βρίσκονται σε πωλήσεις εμφανίσεων, ακριβώς πίσω από τους Ρονάλντο και Μέσι, τα ονόματα των οποίων όπως είναι απολύτως λογικό κάνουν τρομερές πωλήσεις σε ολόκληρο των κόσμο, αφού είναι οι δύο κορυφαίοι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, ο Μέμφις Ντεπάι, ακολουθεί στη λίστα, με τη φανέλα με το νούμερο «7» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι τρίτη σε πωλήσεις παγκοσμίως.

Και αν αυτό μπορεί να το δικαιολογήσει κανείς, σίγουρα δεν μπορεί να μην παρατηρήσει, πόσο εμπορική δύναμη έχει δώσει ο αγγλικός σύλλογος στο brand name του Μπαστιάν Σβαϊνστάιγερ.

Ο «Σβάινι», όσο ήταν στη Μπάγερν Μονάχου, βρισκόταν στην 31η θέση της σχετικής λίστας, ενώ μετά τη μετακίνηση του στην Αγγλία, αναρριχήθηκε στην 4η θέση της λίστας, εκτοξεύοντας έστω και στη δύση της καριέρας του, την εμπορικότητα του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: