Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Τίποτα το ανησυχητικό ο Λόπεθ!!

Δεν είναι σοβαρό το πρόβλημα που έχει ο Λόπεθ, στον δεξιό προσαγωγό όπως φάνηκε από τη μαγνητική. Πιο χαλαρά προπονήθηκαν, Εντζεγκουέλε, Μαλόν και Αμπντούν. Φιλικό με την Κ-20 θα δώσει η Βέροια.

Τίποτα το ανησυχητικό ο Λόπεθ
Η προετοιμασία της Βέροιας για το ματς της επόμενης Δευτέρας (23/11, 19:30) με τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League συνεχίζεται με τον Γιώργο Γεωργιάδη να μην έχει τη δυνατότητα να δουλέψει όπως θα 'θελε.

Οι Εντζεγκουέλε, Μαλόν και Αμπντούν προπονήθηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς την Παρασκευή. Ο Τζόναθαν Λόπεθ έμεινε προληπτικά εκτός και σήμερα, ενώ τα ευχάριστα νέα είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα στον δεξιό προσαγωγό όπου νιώθει ενοχλήσεις, όπως φάνηκε από τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε.

Οι Γιαννούλης και Πούγγουρας έλειπαν και πάλι λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Ελπίδων.

Εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό και τη διακοπή του πρωταθλήματος, μετά το τέλος της προπόνησης και με πρωτοβουλία των ποδοσφαιριστών, παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοικητικό προσωπικό της ΠΑΕ απόλαυσαν ένα μεσημεριανό μπάρμπεκιου στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου.

Αύριο Σάββατο 14.11.2015 ώρα 11:00 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ της πρώτης ομάδας και της Κ20. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: