Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Σάββας: «Αν συμβεί το παραμικρό υπεύθυνος ο Αλαφούζος»


Την προστασία της αστυνομίας ζήτησε ο Ολυμπιακός ενόψει ντέρμπι με τον Σάββα Θεοδωρίδη να υποστηρίζει ότι ο Γιάννης Αλαφούζος βάζει φιτιλιές.

Σάββας: «Αν συμβεί το παραμικρό υπεύθυνος ο Αλαφούζος»
Το μεσημέρι της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων» το επόμενο Σάββατο στη Λεωφόρο.

Νωρίτερα σας μεταφέραμε αυτά στα οποία στάθηκαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ενώ λίγη ώρα μετά ήρθαν και τα σημεία στα οποία επικεντρώνονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Του ερυθρόλευκους εκπροσώπησαν οι Κώστας Καραπαππάς, Σάββας Θεοδωρίδης και Κώστας Παναγόπουλος που ζήτησαν από την αστυνομία να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της ομάδας, υπενθυμίζοντας αρκετές φορές τα όσα συνέβησαν στην περσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε ότι αν συμβεί το παραμικρό υπεύθυνος θα είναι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος, αφού όπως υποστήριξε ο κ. Θεοδωρίδης βάζει φιτιλιές.

Και από την πλευρά του Ολυμπιακού επιβεβαιώνεται πάντως ότι το κλίμα παρέμεινε ήρεμο σε όλη τη διάρκεια της σύσκεψης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: