Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Ραούλ Μπράβο: «Είναι δυνατόν ν’ ανέβουμε και να μην μείνω;»

Απολαμβάνει κάθε στιγμή στον Άρη ο Ραούλ Μπράβο. Ο Ισπανός δήλωσε χαρούμενος στους κίτρινους και ξεκαθάρισε πως... δεν αρκείται στην άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, αλλά στοχεύει σε μεγάλες στιγμές κι εκεί.

Ραούλ Μπράβο: «Είναι δυνατόν ν’ ανέβουμε και να μην μείνω;»
Δεν ήρθε στον Άρη για μια σεζόν... Ο Ραούλ Μπράβο θέλει να βγάλει «σύνταξη» στους Θεσσαλονικείς -δεδομένου πως περνά μια χαρά στην ομάδα- να τους ακολουθήσει στη Σούπερ Λίγκα κι εκεί να ζήσει μεγάλες στιγμές που θα, αναβιώνοντας ένδοξες στιγμές του παρελθόντος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ραούλ Μπράβο:

Για τις εντυπώσεις του από την Γ’ Εθνική: «Είμαι αρκετά ευχαριστημένος γιατί ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα. Έχουμε ήδη 7 νίκες και 1 ισοπαλία. Όσον αφορά τις δικές μου εντυπώσεις, δεν έχει σημασία αν μπαίνεις σε ένα γήπεδο που έχει πολλές χιλιάδες θεατές ή λιγότερους. Αυτό που έχει σημασία είναι να νιώθεις ποδοσφαιριστής και να απολαμβάνεις πραγματικά αυτό που κάνεις».

Για το αν σκοπεύει να παραμείνει στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια: «Αυτό εννοείται. Είναι συνυφασμένο από τη στιγμή που ήρθα στην Γ’ Εθνική, είναι δυνατόν να ανεβούμε και μην μείνω να ζήσω καλύτερες στιγμές και φυσικά να βοηθήσω τον ΑΡΗ να ανέβει στην Superleague;»

Για το αν νιώθει κουρασμένος από τα συνεχή παιχνίδια στα οποία έχει αγωνιστεί ως βασικός: «Δεν αισθάνομαι κόπωση, δεν είναι πρόβλημα για μένα τα συνεχή παιχνίδια. Έτσι κι αλλιώς ξεκουραζόμαστε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Αν έχει γίνει ένας σωστός προγραμματισμός, δεν σε ενοχλούν τα υπόλοιπα. Αυτό που θέλω είναι να παίζω».

Για το αν και πότε θα παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο η ομάδα: «Αυτό είναι το μόνο σίγουρο ότι θα γίνει. Στους εντός έδρας αγώνες είναι πιο εύκολα τα πράγματα, ενώ στα εκτός έδρας είναι πολύ διαφορετικά. Οι αγωνιστικοί χώροι είναι πιο ξεροί, πιο σκληροί, δεν ποτίζονται σωστά και είναι πολύ δύσκολο να αποδώσουμε αυτό που μπορούμε ως ομάδα».

Για το αν φταίνε μόνο τα γήπεδα για την απόδοση του ΑΡΗ κι αν η ομάδα έχει αποκτήσει την απαιτούμενη χημεία: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο και ο κόσμος δεν μπορεί να το καταλάβει. Όταν πηγαίνουμε και αγωνιζόμαστε εκτός έδρας, οι αντίπαλοι θέλουν απέναντι στον ΑΡΗ να κάνουν το καλύτερο παιχνίδι της ζωής τους. Δεν είναι εφικτό να πηγαίνουμε και να κερδίζουμε 5-0 σε κάθε αγώνα. Είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα και φυσικά ρόλο σε αυτό παίζουν και οι αγωνιστικοί χώροι».

Για την αντιμετώπιση που έχει από τους ποδοσφαιριστές των αντίπαλων ομάδων: «Σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό. Νιώθω και τον θαυμασμό και την αγάπη που μου δείχνουν οι υπόλοιποι παίκτες, οι οποίοι τις περισσότερες φορές όταν τελειώνει ένας αγώνας έρχονται και μου δείχνουν τον θαυμασμό τους, με αποκαλούν “παικταρά”. Είναι κάτι πολύ διαφορετικό και πολύ ωραίο».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: